AcasăNewsLinda Teodosiu, wild card pentru Eurovision 2019

Linda Teodosiu, wild card pentru Eurovision 2019

Linda Teodosiu are 27 de ani si este deja celebra in toata lumea

Selectia Nationala Eurovision 2019 se anunta o competitie cum Romania nu a mai avut de mult. Solisti buni, piese valoroase, anul acesta anuntandu-se a fi al celor care indraznesc si mizeaza pe melodii vandabile. Iar TVR pare sa fi invatat ceva din experienta ultimilor ani, caci tocmai ce a acordat doua wild card-uri pentru semifinalele Eurovision Romania, doi noi artisti intrand in concurs.  Printre acestia se afla Linda Teodosiu, o voce internationala de necontestat, care a cantat alaturi de nume mari precum Gloria Gaynor, Beyonce sau Michael Bolton.

Linda Teodosiu are 27 de ani si este deja celebra in toata lumea

Cele doua piese alese pentru participarea la Selectia Nationala Eurovision 2019 pe baza activarii de wild card sunt „Army of Live”, interpretata de Bella Santiago si „Renegades”, interpretata de Linda Teodosiu. Acestea vor intra in semifinala, dupa ce au parcurs un traseu similar celui impus in preselectie pentru a primi wild card-urile. Melodiile noi intra in semifinala alaturi de celelalte piese calificate din preselectii. Inainte de a accepta aceste doua track-uri, organizatorii au primit 9 solicitari de wild card pana pe 10 ianuarie. Le-au evaluat folosind acelasi juriu si criteriu de selectie ca la departajarea semifinalistilor.

Flavius Teodosiu singurul muzician roman din showbiz ul international alaturi de fiica sa pe scena Cerbului de <a class=wpil keyword link href=httpswwwnationalrotagaur title=Aur data wpil keyword link=linked>Aur<a> 2018

In timp ce Bella Santiago, o cantareata filipineza stabilita in Romania,  este cunoscuta in Romania drept castigatoarea X Factor 2018, Linda Teodosiu are deja la activ concerte si colaborari internationale de invidiat. Fiica celebrului saxofonist Flavius Teodosiu, Linda a reusit sa cucereasca Germania cu vocea ei, unde, la varsta de doar 16 ani, a ajuns in finala concursului RTL „Germania isi cauta superstarul“. In a treia runda, interpretarea exceptionala a piesei „Hero” a divei Mariah Carey i-a adus Lindei felicitari chiar de la celebra cantareata. De asemenea, ea a participat in 2008 la „German Idol“ si a ajuns pana in semifinale. A semnat un contract cu Sony Music si a avut doua hituri in top 20 in Germania. Actualul single se numeste “Du Lebst Mich Kaputt”.

Prin talentul si sarmul ei Linda a cucerit o pana si pe Beyonce Celebra cantareata a ales o pe romanca sa cante in deschiderea concertelor ei din Germania Elvetia si Austria

In varsta de 27 de ani, Linda Teodosiu dovedeste un talent la fel de mare ca al tatalui ei, dovada fiind multitudinea de premii castigate de-a lungul carierei, dar si colaborarile cu nume mari de pe scena muzicala internationala, cum ar fi Gloria Gaynor, Johnny Logan, Michael Bolton, s.a.m.d.. De asemenea, Linda Teodosiu a cantat in deschiderea concertelor din Europa ale faimoasei Beyonce. Din 2013, are rolul principal in show-ul lui Peter Maffay, “Tabaluga”. Anul trecut, Linda a cantat alaturi de tatal ei pe scena Cerbului de Aur. De altfel, exista sanse mari sa o vedem si pe scena Eurovision din Tel Aviv, in finala de pe 18 mai.

author avatar
Andrei Coman
2.595 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger