AcasăNewsLiderul PNL nu crede in "lacrimi de crocodil": "un bolsevic tot bolsevic...

Liderul PNL nu crede in „lacrimi de crocodil”: „un bolsevic tot bolsevic ramane”!

Pe langa alte aspecte pe care a tinut sa le comunice PNL-istilor, duminica, la Congresul Organizatiei Femeilor Liberale, Ludovic Orban n-a trecut cu vederea unul ce are legatura cu manifestarile aparute dupa plecarea dintre cei vii a fostului suveran, condus deunazi pe ultimul drum.

Mai clar fie spus, si-a spus oful cand a fost vorba de unele gesturi ale adversarilor politici. Fara sa faca nominalizari, desi a fost cat se poate de clar la ce anume formatiune fae referire, Ludovic Orban a facut referire la urmatoarele situatii: „am fost revoltat cand am vazut in diferitele comemorari si la catafalcul Najestatii Sale oameni care nu numai ca nu l-au iubit (…) nu numai ca nu l-au respectat, l-au ponegrit, nu l-au lasat nici macar sa vina in tara, ce sa mai vorbim de sustinerea pentru revenirea pe tron”.

Liderul PNL a dat, insa, de inteles ca e destul de linistit la gandul ca oamenii ar realiza care e adevarul. „Le spun urmatorul lucru – sa nu creada ca ii insala pe oameni, sa nu creada ca lacrimile lor de crocodil pot sa pacaleasca vreun om care a tinut la Majestatea Sa (…). Un comunist tot comunist ramane, un bolsevic tot bolsevic ramane, oricat ar incerca el sa se flendureasca printre capete incoronate sau sa verse lacrimi de crocodil in diferite evenimente”, a sustinut Orban, liberalul punand accept pe faptul ca „PNL a fost, este si va fi partenerul Casei Regale a Romaniei”.

Va amintim ca Regele Mihai a fost inhumat, duminica seara, la Curtea de Arges, dupa ce, cu cateva zile inainte de a fi condus pe ultimul drum, in memoria fostului suveran au fost organizate mai multe ceremonialuri – la care au participat, pe langa reprezentantii Familiei Regale, oameni politici, dar si oameni simpli.

477 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger