AcasăNewsLiderul PNL iese la rampa cu "informatii aproape certe ca Dragnea va...

Liderul PNL iese la rampa cu „informatii aproape certe ca Dragnea va declansa procedura de demitere a presedintelui”

In asteptarea deciziei presedintelui, dupa motivarea data de CCR in privinta cererii de revocare a sefei DNA, s-a tot vehiculat in ultimele zile ipoteza suspendarii sefului statului, in cazul in care acesta nu va tine cont de hotararea Curtii.

Desi Klaus Iohannis insusi spunea recent ca „nu va exista nicio suspendare, fiindca nu exista niciun temei pentru suspendare, Ludovic Orban a iesit la rampa cu o alta teorie. „Clanul Dragnea e pregatit sa dea foc tarii! Avem informatii aproape certe ca Dragnea va declansa procedura de demitere a presedintelui Romaniei, in cursul saptamanii viitoare, si ca este sprijinit in acest demers si de Tariceanu si de acolitii sai”, a sustinut Ludovic Orban, in deschiderea conferintei de presa sustinute joi dupa-amiaza.

Liderul PNL a enumerat si cateva obiective pentru acest presupus plan: „controlul asupra Parchetelor, Serviciilor de Informatii, promulgarea legilor Justitiei si a Codurilor”.

„Disperarea lui Dragnea il face sa apeleze la o masura extrema si din dorinta de a pune o presiune suplimentara asupra completului care urmeaza sa pronunte sentinta in dosarul sau”, mai crede Ludovic Orban.

182 afisari

1 COMENTARIU

  1. Aproape sunt sigur ca nu se va produce nicio suspendare pana nu va fi achitat.Dupa achitarea sa,daca va avea loc,Mutalakul o va imbulina rau de tot,va fi suspendat chiar daca o va demite pe sluga stapanilor din uie ai coloniei.Dupa suspendare nu va urma si un referendum de demitere,deoarece lasandu-l presedinte inca un an va fi pus intr-o situatie jalnica.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger