AcasăNewsLiderul PNL, despre planul depunerii motiunii de cenzura: suntem in negocieri asidue

Liderul PNL, despre planul depunerii motiunii de cenzura: suntem in negocieri asidue

Intrebat, sambata la Iasi, in legatura cu eventualitatea depunerii unei motiuni de cenzura vizand Guvernul, Ludovic Orban a anuntat ca se poarta discutii, dar ca inca nu poate spune exact ziua in care ar urma sa fie depusa. Ci doar ca ar urma sa se faca un astfel de pas in actuala sesiune parlamentara.

Intre timp, PNL negocieaza cu parlamentari care ar putea sustine o astfel de motiune de cenzura, astfel incat sa se asigure ca demersul indreptat la adresa Executivului sa aiba cat mai multe sanse. „Suntem in negocieri asidue. Toata lumea trebuie sa stie ca pentru reusita unei motiuni de cenzura este necesar ca in plus peste numarul de parlamentari de la opozitie trebuie sa voteze motiunea de cenzura 67 de parlamentari. Inca nu am ajuns la un astfel de numar. Purtam negocieri (…) in momentul in care vom considera ca exista sanse reale (…) cu certitudine vom depune motiunea de cenzura in actuala sesiune parlamentara, cel mai probabil vom stabili cum merg negocierile dupa data de 1 decembrie”, a ales sa puncteze Ludovic Orban.

136 afisari

2 COMENTARII

  1. Tu ești o nulitate. Si nu orice nulitate, ci una absoluta. Lipsit de viziune, de idi si de carisma. Lipsit de onestitate fata de liberalii corecți care ar merita respectul tău. Intrigant păgubos in propriul partid. Omul orgoliilor mărunte si al mizelor mici. Acesta ești dumneata, domnule Orbán. Cum ziceam: o nulitate nociva.

  2. Sica asta o fi realizat ceva in viata lui?!
    Mie imi apare ca o curva care ramine la urma intotdeauna pe batator (pentru cei care stiu bancul)!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger