AcasăNewsLiderul PMP invoca motiunea de cenzura: Actualul Cabinet nu mai poate ramane...

Liderul PMP invoca motiunea de cenzura: Actualul Cabinet nu mai poate ramane la Palatul Victoria. S-a decredibilizat complet

Eugen Tomac tine PMP-ul in viata lipindu-l ca marca de scrisoare de Traian Basescu

PMP-istii asteapta un semnal din partea colegilor din Opozitie in privinta depunerii unei motiuni de cenzura la adresa actualului Executiv.

Din cate a anuntat vineri liderul PMP, textul motiunii – o varianta a actualizata a demersului – ar putea sa ajunga cat de curand in atentia liberalilor si a useristilor. De la care „popularii” spera sa obtina sprijin in vederea initierii motiunii care sa duca la schimbarea Guvernului. „Am pregatit acest text al unei noi motiuni de cenzura, text pe care il voi transmite astazi colegilor din PNL si USR, pentru ca impreuna sa depunem o motiune de cenzura cat mai rapid. Actualul Cabinet nu mai poate ramane la Palatul Victoria. S-a decredibilizat complet, si este important pentru tara sa avem un 1 decembrie cu un alt Cabinet de ministri si un 1 ianuarie cu un Guvern capabil sa gestioneze presedintia Consiliului UE (…) este esential sa avem un Guvern responsabil”, a sustinut Eugen Tomac in fata presei.

Mai mult, membrii Partidului Miscarea Populara il vor plecat cat mai repede pe Tudorel Toader din fruntea Ministerului Justitiei, invocand faptul ca acesta s-ar fi compromis, in chestiunea revocarii procurorului general. „Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, s-a compromis definitiv si nu mai are pic de credibilitate pentru a gestiona treburile din Justitie, dupa ultimele iesiri din poarta Ministerului Justitiei cu privire la acuzatiile aduse procurorului general, care nu au niciun fel de acoperite, ministrul Justitiei s-a compromis definitiv, iar PMP ii cere demisia imediat”, a mai anuntat Tomac.

99 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger