Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Liderii sindicali au mers la Avocatul Poporului. Ce a anuntat Ciorbea dupa discutii

Liderii sindicali au mers la Avocatul Poporului. Ce a anuntat Ciorbea dupa discutii

Autor:

Nemultumiti de aspecte ce tin de “revolutia fiscala” si anume de prevereri cuprinse in OUG-ul cu modificarile aduse Codului Fiscal, mai-marii sindicalistilor s-au dus la Avocatul Poporului.

 

victor ciorbea rica petrescu 350x233 Liderii sindicali au mers la Avocatul Poporului. Ce a anuntat Ciorbea dupa discutii

Principala nemultumire a sindicatelor tine de trecerea contributiilor sociale de la angajator la angajat

Isi pun speranta ca institutia va sesiza Curtea Constitutionala, pentru ca doar Avocatul Poporului poate face acest pas in cazul Ordonantei adoptate de Guvern saptamana trecuta. Din cate a anuntat Victor Ciorbea, dupa discutiile cu liderii a patru confederatii sindicale, s-a convenit ca acestia sa “trimita un memoriu suplimentar in urmatoarele zile si cu documente care sa fie anexate” acestuia.

Abia apoi se va lua o decizie in privinta eventualitatii sesizarii CCR-ului. “Tinand cont de toate memoriile si argumumentele invocate in ultimele zile, evident ca vom continua analiza”, a precizat Ciorbea, inainte de a adauga ca urmeaza sa se decida “intr-un timp relativ scurt” daca se va ridica o exceptie de neconstitutionalitate la Curtea Consitutionala. “Analiza trebuie sa fie foarte serioasa, este un domeniu care intereseaza foarte multi oameni din tara aceasta”, a argumentat Ciorbea aceasta necesitate a cumpanirii hotararii.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 20-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!