Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Liderii PSD, discutii in sedinta Comitetului Executiv National

Liderii PSD, discutii in sedinta Comitetului Executiv National

Autor:

Peste cateva ore, conducerea PSD urmeaza sa se reuneasca in sedinta Comitetului Executiv National.

 

dragnea cex 720x392 Liderii PSD, discutii in sedinta Comitetului Executiv NationalAceasta sedinta va incepe la ora 14, la Parlament. In cadrul discutiilor, s-ar putea aborda chestiunea recentelor plecari din PSD, anuntata motiune de cenzura la adresa Guvernului Dancila, pe care reprezentantii Opozitiei ar urma sa o depuna in cursul acestei saptamani, dar si aspecte ce tin de bugetul pe anul viitor.

Totodata, zilele trecute, premierul anuntase ca in cadrul Comitetului Executiv National vrea sa anununte aspecte ce tin de recenta prezenta a Cabinetului sau la Bruxelles, in perspectiva preluarii, de catre Romania, a presedintiei Consiliului Uniunii Europene.


2 comentarii to Liderii PSD, discutii in sedinta Comitetului Executiv National

  1. ??????

    Apreciați contribuția breslei avocaților la transformarea României într-o “colonie penitenciară” ,după solicitările lui Valeriu Stoica, ale Monicăi Macovei, Cătălin Predoiu, Alina Mungiu, etc., hotărârea CSAT din 2009, intervențiile UE și NATO pentru combaterea corupției, ca fiind una definitorie breslei avocaților, amintind și de procesul Ceușeștilor din 1989 când, o parte importantă din dosarul acuzării a fost formulată, conform probelor video de la acea vreme , de către avocații apărării ?
    Ați perceput vreun rol al avocaților în dosarele de corupție pentru care se propune în prezent grațiere și amnistie ?

  2. ??????

    Opinați că politicienii de la PSD și ALDE încearcă să modifice legislația și să propună amnistii și grațieri deoarece nu au vreo părere deosebit de bună despre rolul avocaților în procesele din instanțele românești ?


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 20-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!