AcasăNewsLiderii PNL le baga pumnu-n gura liberalilor de rand

Liderii PNL le baga pumnu-n gura liberalilor de rand

Biroul Permanent National al PNL taie mufa penelistilor, de acum incolo urmand ca doar persoanele avizate de conducere sa poata deschide gura in public. Pentru ca noua regula sa nu fie cumva incalcata, PNL va transmite televiziunilor o lista de ”comunicatori agreati” ba chiar spune ca ”va lua masuri” in cazul in care vor fi chemate persoane din afara listei. La ce masuri se gandesc liberalii este greu de presupus, probabil intentioneaza sa ia boii de la bicicletele moderatorilor care isi permit sa invite ce liberali vor ei la emisiuni. Sau poate vor pune la index televiziunile recalcitrante, ”pedepsindu-i” astfel pe telespectatori sa nu auda glasul Opozitiei. Cum insa opozitia nu spune nimic cu miez de mai bine de doi ani, nici aceasta masura nu ar putea impresiona pe cineva. In schimb, impresioneaza neplacut cenzura impusa de PNL propriilor membri. O cenzura explicata de Raluca Turcan, la nivelul BPN, prin aceea ca ”PNL nu este preluat suficient in mass-media” si de aceea este obligatoriu ca partidul sa certifice calitatea de buni comunicatori ai liberalilor care ies la scena. Asta desi corect ar fi, atat din punct de vedere cominicativ cat si politic, ca liberalii sa-si regaseasca in sfarsit aplombul de adevarati politicieni de opozitie. Respectiv sa critice la subiect puterea si sa iasa la rampa cu programe si solutii proprii, caz in care nimeni nu va mai sta sa disece la sange calitatea comunicarii.

Biroul Permanent National al PNL taie mufa penelistilor, de acum incolo urmand ca doar persoanele avizate de conducere sa poata deschide gura in public.

Raluca Turcan instituie cenzura in <a class=wpil keyword link href=httpswwwnationalrotagpnl title=PNL data wpil keyword link=linked>PNL<a>

Pentru ca noua regula sa nu fie cumva incalcata, PNL va transmite televiziunilor o lista de ”comunicatori agreati” ba chiar spune ca ”va lua masuri” in cazul in care vor fi chemate persoane din afara listei. La ce masuri se gandesc liberalii este greu de presupus, probabil intentioneaza sa ia boii de la bicicletele moderatorilor care isi permit sa invite ce liberali vor ei la emisiuni. Sau poate vor pune la index televiziunile recalcitrante, ”pedepsindu-i” astfel pe telespectatori sa nu auda glasul Opozitiei. Cum insa opozitia nu spune nimic cu miez de mai bine de doi ani, nici aceasta masura nu ar putea impresiona pe cineva. In schimb, impresioneaza neplacut cenzura impusa de PNL propriilor membri. O cenzura explicata de Raluca Turcan, la nivelul BPN, prin aceea ca ”PNL nu este preluat suficient in mass-media” si de aceea este obligatoriu ca partidul sa certifice calitatea de buni comunicatori ai liberalilor care ies la scena. Asta desi corect ar fi, atat din punct de vedere cominicativ cat si politic, ca liberalii sa-si regaseasca in sfarsit aplombul de adevarati politicieni de opozitie. Respectiv sa critice la subiect puterea si sa iasa la rampa cu programe si solutii proprii, caz in care nimeni nu va mai sta sa disece la sange calitatea comunicarii.

author avatar
Simona Badulescu
186 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger