Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Liderii ONU au ras de Trump

Liderii ONU au ras de Trump

Autor:

Scena neobisnuita la tribuna Adunarii Generale a Natiunilor Unite, in momentul cand presedintele Statelor Unite si-a laudat bilantul, in opinia sa cel mai bun din istoria Americii.

 

trump 2 Liderii ONU au ras de Trump

”Nu ma asteptam la asemenea reactie, dar e ok”, a raspuns presedintele american

Reamintind ca a evocat, acum un an, tot la tribuna ONU, ”amenintarile cu care se confrunta lumea la ora actuala”, Donald Trump a explicat, pe un ton triumfalist, ca vrea ”sa impartaseasca progresele extraordinare care au fost facute”. ”In mai putin de doi ani, administratia mea a reusit mai mult decat aproape orice administratie din istoria tarii noastre”. Pesemne mai putin obisnuiti decat americanii la autosuperlativele lui Trump, asistenta, formata din sefi de state si de guverne, ministri si ambasadori din 193 de tari membre ONU, au inceput sa rada. Oarecum descumpanit, Trump a facut o pauza si a continuat naiv: ”Dar este adevarat…”, provocand si mai multe risete. ”Nu ma asteptam la o asemenea reactie, dar este ok”, a adaugat Trump, el insusi stand sa rada.  Trump, care a criticat frecvent ONU, a jurat acum ca se simte ”ca acasa” la sediul Natiunilor Unite, salutand ”istoria si potentialul infinite” al organizatiei. A avut si cuvinte de lauda pentru ”curajosul” Kim Jong-un (anterior il ironiza: micul om-racheta) care s-a angajat pentru denuclearizarea peninsulei coreene. Evident, a lansat avertismente catre Iran: ”Nu vom permite principalului sustinator al terorismului mondial sa posede cele mai periculoase arme de pe planeta. Sau sa ameninte America si Israelul”, cerand liderilor ONu izolarea regimului de la Teheran. Trump si-a reafirmat si atasamentul la ”suveranitatea americana”, impotriva ”ideologiei mondialismului


2 comentarii to Liderii ONU au ras de Trump

  1. Anonymous

    ” Asistența…au început să rîdă ”. Bă cum le vede Borcea, ăsta, bă ce mare ziarist e ăsta, băi! Iar pe Trump îl doare în pix de liderii ONU, niște bugetofagi și nimic mai mult.

  2. Decebal

    Pai nu poti merge la Onu si sa nu te simti ca in bar.


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 24-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!