AcasăNewsLiderii interlopi nu mai vor aliante cu partidele!

Liderii interlopi nu mai vor aliante cu partidele!

Interlopii nu mai vor sa-i puna pe membrii comunitatilor pe care le controleaza sa traga pentru un anume candidat

Oficial, compartimentele specializate in stricta monitorizare si destructurarea clanurilor tiganesti au fost desfiintate in urma cu mai multi ani. Cu toate acestea, ele functioneaza inca din plin, cel mai adesea sub acoperirea Serviciilor de Investigatii Criminale.

Interlopii nu mai vor sa-i puna pe membrii comunitatilor pe care le controleaza sa traga pentru un anume candidat

In plus, concomitent cu implementarea cu japca si pe bani grei a „damblalelor” partenerilor europeni cu privire la emanciparea infractorilor din comunitatile de romi, ofiterii de la „crima organizata” si cei de la „operatiuni speciale” sunt cu geana in continuare pe vechii si fidelii lor clienti. Iar in urma filarii mai multor capi ai clanurilor tiganesti, urmaritorii acestora au dat peste o adevarata „bomba” privind relatiile dintre liderii interlopi si influenti oameni politici.

S-a rupt lantul de iubire…

Astfel, in cadrul unor operatiuni desfasurate sub acoperire, ofiterii unor structuri centrale din Politie au prins un fir care ii ducea la „nume grele”  din lumea politica. Mai multi lideri ai unor clanuri tiganesti aveau contacte telefonice extrem de intense cu reprezentanti de frunte ai unor partide politice. Iar interceptarea convorbirilor telefonice a dezvaluit si stabilirea unor intalniri intre capi ai lumii interlope din Ialomita, Calarasi, Teleorman, Braila, Neamt, Bihor, Alba sau Arad si „fratiorii” lor care spera sa acceada in Parlament. Cei de la filaj au luat insa hotararea ca nu este cazul sa anunte inca DNA si sa continue ancheta pe cont propriu, convinsi fiind ca vor da marea lovitura. Insa flagrantul mult asteptat avea sa se transforme intr-o crunta dezamagire…

„Bai, saraciilor, cine se mai baga in combinatii cu voi ?”

Numai ca, spre deosebire de alte dati, cand interlopii executau fara sa cracneasca ordinele politicienilor, cel mult tocmindu-se pentru obtinerea unor favoruri personale, de aceasta data ei au refuzat ferm ofertele de a face campanie. Astfel ca, in stenogramele politistilor, apar replici uluitoare de genul „intrati singuri in tiganie sa va faceti campanie, daca vreti sa va ia garoii in ….”, sau „cine mai e nebun sa se bage cu voi, cand aveti coada de la DNA? Ce, vreti sa ne picati si pe noi la suferinta, haladitilor?”

author avatar
Toni Matei
341 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger