Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Lider sindical, dupa discutiile cu premierul: Statutul politistului, schimbat “intr-un termen cat mai scurt”

Lider sindical, dupa discutiile cu premierul: Statutul politistului, schimbat “intr-un termen cat mai scurt”

Autor:

Dupa circa o ora de discutii cu seful Guvernului, Iulian Surugiu, liderul Sindicatului National al Agentilor de Politie, a anuntat ca vor avea loc unele schimbari.

 

sindicat Lider sindical, dupa discutiile cu premierul: Statutul politistului, schimbat intr un termen cat mai scurt“Am discutat si am hotarat ca intr-un termen cat mai scurt sa schimbam statutul politistului (…) in maxim o luna sau o luna jumate politistii vor avea alt statut al politistului si in cadrul legii pe care o schimbam va fi bagat si ghidul carierei”, a punctat Surugiu, inainte de a aduce in discutie si intentia de a exista o reforma in cadrul Politiei. “Gasim putini politisti in strada si multi in birouri si sporturile trebuie gasite in strada si salarizarea mai buna”, a conchis liderul sindical.

Totodata, Surugiu a anuntat ca s-a adus in discutie “achizitionarea unui numar de aproximativ 10.000 de autoturisme urgent”, adica in decurs de maximum doua luni, din cate a explicat seful SNAP.

foto: romaniatv.net


1 Comentariu la Lider sindical, dupa discutiile cu premierul: Statutul politistului, schimbat “intr-un termen cat mai scurt”

  1. CURIOSUL

    UN INFRACTOR impus LINDER DE SINDICAT ca EL ce este un mare exroc cu apucaturi CAPITALISTE salbatice sau de cumetrie , care nu are nimic comun cu munca de politie REPREZINTA INTERESELE POLITISTILOR . UN fost SEF AL POLITIEI ABRAHAM-HAM-HAM imbraca roba de avocat si merge in fata judecatorilor sa apre HOTII, TALHARII, BANDITII, MAFIOTII carora el le facea dosare penale ABERATIEEEEEEEEEE…….ETC. DE UNDE SA AIBA POLITIA ROMANA viitor, PRESTIGIU, ONOARE SI DEMNITATE???????????


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 26-05-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!