AcasăNewsLider PMP, spion pentru Ovidiu Silaghi

Lider PMP, spion pentru Ovidiu Silaghi

Dupa cum „National” a dezvaluit in exclusivitate, Ovidiu Silaghi se afla sub vizorul procurorilor anticoruptie. Si parca pentru a confirma stramoseasca vorba „unde dai si unde crapa”, monitorizarea „ghemului” de combinatii de la Satu Mare a dus si la unele surprize.

Populara Laura Bota a tras in alegeri pentru rivalul Ovidiu Silaghi

Pentru ca astfel ar fi iesit la iveala „legaturile primejdioase” si cat se poate de nepotrivite, cel putin ideologic vorbind, dintre unii lideri politici locali care, cel putin la nivel declarativ, se afla intr-un conflict deschis.

Itele duc si la DGA

Ovidiu Silaghi

Dupa cum sustin sursele noastre, este vorba despre amicitia, fie si prin intermediari, a liderei PMP Satu Mare, Laura Bota, cu „baronii” locali ai PSD. Practic, pana si colegii de partid ai „popularei” au ajuns acum sa o suspecteze pe sefa filialei Satu Mare ca ar fi „calul troian” varat de catre Mircea Govor si Ovidiu Silaghi in sanul Miscarii Populare. Si ca, prin intermediul unui membru al familiei, ar „sifona” pur si simplu informatii din viata cotidiana a partidului catre rivalii de la PSD. Ce-i drept, nu direct, ci prin intermediul unui inalt ofiter de la DGA, prins si el in toata aceasta tarasenie. Care, la randul sau, l-ar tine astfel la curent pe liderul PSD Satu Mare, Mircea Govor, cu tot ce misca la Partidul Miscarii Populare.

A tras pentru concurenta?

Mircea Govor a aflat tot ce misca la PMP

Iar pentru ca „tradarea” sa fie completa, Laura Bota este acum suspectata si ca, la alegerile din 25 mai, ar fi tras de fapt in campanie pentru rivalii politici, ci nu pentru proprii candidati, facandu-i astfel jocurile proaspatului pesedist Ovidiu Silaghi. Iar daca informatiile se vor confirma, ramane de vazut si care a fost resortul care a impins-o pe lidera „populara” sa schimbe barca politica pe sestache si daca a facut-o din pura pasiune sau din cu totul alte motive.

 

author avatar
Toni Matei
3.140 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger