AcasăNewsLider european, surprins in ipostaze greu de imaginat (VIDEO)

Lider european, surprins in ipostaze greu de imaginat (VIDEO)

Avand in vedere functia importanta pe care o ocupa, dar si responsabilitatatile aferente unui astfel de post, multi s-ar astepta ca Jean-Claude Juncker sa fie un om cat se poate de serios, mai ales cand e vorba despre o intrevedere publica, la care participa si alti lideri ai statelor europene.

Cand colo, ce sa vezi? Junker a fost surprins in imagini, la o astfel de reuniune de importanta, la care au asistat, printre altii, si presedintele francez, dar si premierul ungar. O astfel de inregistrare distribuita recent de un utilizator de Facebook a fost realizata chiar la panoul unde se fac fotografii la astfel de evenimente.

Seful Comisiei Europene pare cat se poate de jovial, zambeste, ba chiar tropaie la un moment dat, asemeni unui copil care nu are destula rabdare sa asiste la evenimente ‘scortoase”. Totodata, din imagini se vede ca acelasi Juncker sta la poza, mai da si cate o palma pe umarul liderilor care apar ‘la cadru’, ba chiar se amuza copios comparand cravatele, in momentul in care vede ca are un accesoriu asemanator cu al altor participanti la reuniune.

IMAGINILE sunt DISPONIBILE AICI.

author avatar
eNational
377 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger