Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Lider ALDE: Nu am fost printre promotorii unei ordonante pe gratiere si amnistie

Lider ALDE: Nu am fost printre promotorii unei ordonante pe gratiere si amnistie

Autor:

Liderii PSD si ALDE au avut, ieri, discutii la Parlament. Totodata, si conducerea formatiunii lui Calin Popescu Tariceanu s-a reunit in sedinta.

 

La finele intrevederii, dinspre ALDE s-a dorit sa se stie ca pe ordinea de zi a sedintei de astazi a Guvernului nu se afla vreun act normativ ce vizeaza gratierea sau amnistia, cum s-a speculat in spatiul public in ultima perioada. “Singurul lucru cert este ca nu se va da o Ordonanta de Urgenta pe amnistie si gratiere maine (marti-n.n) asa cum cu generozitate ne informau zvonurile (…) In discutiile pe care le-am avut noi astazi in Biroul Permanent, in care unii dintre colegi au ridicat aceasta chestiune, raspunsul pe care noi l-am dat este acesta: ca in aceasta sedinta de maine nu este programata o astfel de ordonanta de urgenta si ca alta sedinta de Guvern in aceasta saptamana nu este”, a declarat deputatul Varujan Vosganian, vicepresedinte al ALDE.

Intrebat daca ALDE sustine necesitatea unui astfel de demers, raspunsul dat de purtatorul de cuvant al formatiunii conduse de Calin Popescu Tariceanu a fost urmatorul: “in primul rand, pentru un astfel de act normativ trebuie sa vedem exact ce cuprinde, in al doilea rand, despre oportunitatea politica noi nu am avut o discutie cu PSD si, in orice caz noi, nu am fost printre promotorii unei astfel de ordonante de urgenta”.

 


1 Comentariu la Lider ALDE: Nu am fost printre promotorii unei ordonante pe gratiere si amnistie

  1. ??????

    Ați zice că Vosganian își justifică veniturile din politică cu astfel de “perle” despre parlamentarism și guvernare ?


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 20-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!