AcasăNewsLiberalul Chereches, afaceri cu firma de casa a PDL-istului Sorin Apostu

Liberalul Chereches, afaceri cu firma de casa a PDL-istului Sorin Apostu

Peste 30 de milioane de lei – atat a incasat firma de casa a PDL de la bugetul municipiului Baia Mare, care e condusa de penelistul Chereches, primarul devenit celebru dupa ce a vrut sa mute tiganii la marginea orasului.

Liberalul Catalin Chereches a luat-o pe urmele pedelistului penal Sorin Apostu

SC Mondo Holding Concept SRL este considerata drept firma de casa a fostului primar pedelist Sorin Apostu – arestat anul trecut pentru fapte de coruptie – si a secretarului general al PDL, Ioan Oltean.

Sorin Apostu

Firma a primit numeroase lucrari de la Primaria Municipiului Cluj-Napoca, dar si de la primariile pedeliste din judetul Bistrita-Nasaud, locul de bastina al lui Oltean. Acum insa a inceput sa incaseze bani si de la primariile PNL.

Din contractul castigat de „Diafan“, Mondo Holding Concept a luat cea mai mare parte

Institutia care le-a bagat in buzunare 30 de milioane de lei celor de la Mondo Holding Concept este primaria Baia Mare, condusa de liberalul Catalin Chereches, cel care a ajuns vedeta dupa ce a vrut sa mute la marginea orasului 400 de persoane de etnie roma.

Firma-paravan

Licitatia organizata de autoritatile din Baia Mare a fost castigata, la prima vedere, de SC Diafan SRL, care ar fi pus mana pe contractul de 33 de milioane de lei.

Totusi, la o analiza mai atenta, se poate observa faptul ca, de fapt, Diafan SRL incaseaza doar 2,9 milioane lei din intreaga suma, peste 30 de milioane de lei ajungand la fima SC Mondo Holding Concept SRL. In schimbul acestei sume, firma abonata la bani publici trebuie sa furnizeze mobilier stradal, tobogane, leagane si balansoare pentru amenajarea unor locuri de joaca.

author avatar
Narcis Voica
1.101 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger