AcasăNewsLiberalii vor plecati trei ministri din actualul Guvern

Liberalii vor plecati trei ministri din actualul Guvern

Mai-marii PNL-ului au decis, in unanimitate, sa ceara plecarea din functie a trei dintre ministrii actualului Cabinet, din cate a anuntat liderul formatiunii liberale.

Ludovic Orban a rostit numele lui Sevil Shhaideh, al Rovanei Plumb, dar si pe cel al lui Viorel Ilie, motivand ca e vorba despre trei ministri „implicati in anchete penale”, motiv pentru care li se si cere, pana la urma, sa plece din functie. In cazul in care cei trei nu ar avea in gand sa faca un pas in lateral, liderul PNL a anuntat ca vor solicita premierului „initierea procedurii de demitere, de schimbare a acestor ministri”, invocandu-se ca mentinerea lor in functie „risca sa afecteze grav imaginea Romaniei”.

E de mentionat faptul Ludovic Orban s-a dat pe sine drept exemplu, mai exact a reiterat ca s-a retras din cursa pentru Primaria Capitalei si din toate functiile de conducere de la nivelul partidului si al Camerei, dar si dupa ce DNA-ul a inceput urmarirea penala pe numele sau – intre timp fiind achitat, in prima instanta.

author avatar
Cristina Stefan
61 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger