AcasăNewsUPDATE CN al PNL a validat sustinerea candidaturii lui Iohannis pentru un...

UPDATE CN al PNL a validat sustinerea candidaturii lui Iohannis pentru un nou mandat si a lui Orban ca premier

Sambata a fost Congres extraordinar la PSD, la Sala Palatului. Duminica, la Parlament, a venit randul liberalilor sa se reuneasca in forurile de conducere si sa isi stabileasca strategia pentru perioada urmatoare.

UPDATE – S-a aflat ca ambele propuneri – in speta cea privind varianta ca Orban sa fie candidatul la functia de premier din partea PNL, dar si cea de sustinere a candidaturii lui Iohannis pentru un nou mandat -si-au gasit sustinere la votul dat in cadrul CN-ului.

UPDATE: Si Viorel Catarama a intrat in ucrsa interna pentru propunerea de premier PNL.

UPDATE: De la tribuna salii s-a anuntat ca la reuniunea Consiliului National participa 785 din cei 1000 de delegati. Si ca sunt si alte doua propuneri ce urmeaza sa ajunga sa fie supuse votului acestor delegati – si anume cea pentru functia de premier – in persoana liderului PNL, Ludovic Orban, dar si cea pe care a enuntat-o chiar numarul 1 in Partidul Nationale Liberal – si anume sustinerea candidaturii lui Klaus Iohannis pentru un nou mandat de sef al statului.

Prima pe lista a fost sedinta Biroului Politic National, urmata de intrunirea Consiliului National al PNL, care abia ce a inceput.

Cum s-a intamplat si deunazi la Congresul PSD, reuniunea Consiliului National a fost precedata de un moment muzical, respectiv de intonarea imnului PNL, cu liderii formatiunii aplaudand pe scena si sutele de delegati ai PNL in sala.

Pe ordinea de zi a CN-ului PNL se numara, printre altele, prezentarea raportului de activitate al Biroului Executiv al partidului, precum si cele ale grupurilor parlamentare ale liberalilor, dar si „adoptarea modelului de plan de actiuni si a criteriilor de evaluare ale filialelor teritoriale”.

sursa foto: Facebook/PNL

author avatar
Cristina Stefan
87 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger