Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Liberalii se fac ca muncesc

Liberalii se fac ca muncesc

Autor:

Raluca Turcan a anuntat ca PNL va depune o motiune de cenzura „in secunda doi” dupa ce Guvernul Grindeanu va adopta ordonantele de urgenta referitoare la gratiere si la modificarea Codului Penal.

 

turcan pnl Liberalii se fac ca muncesc

PNL nu are capacitatea sa depuna o motiune de cenzura, dar Raluca Turcan spera sa faca zile negre puterii cu ajutorul USR si PMP

Ca sa demonstreze ca sunt totusi partid de opozitie, liberalii vor sa initieze o motiune de cenzura impotriva Cabinetului Grindeanu. Demers cu sanse minime, ca sa nu spunem nule, intr-un Parlament dominat net de PSD si ALDE, chiar daca, ajutat de USR, PNL va reusi sa depuna motiunea. Concret, ne referim la faptul ca sunt necesare semnaturile a 117  parlamentari pentru ca o motiune de cenzura sa poata fi depusa iar PNL are, in aceasta legislatura, doar 99 de alesi – deputati si senatori. Spre norocul liberalilor, USR este gata si el sa mimeze munca in Opozitie si a anuntat din start ca va semna motiunea, daca demersul se va concretiza. Pe langa Guvernul Grindeanu, liberalii i-au mai pus gand rau si actualului Avocat al Poporului, Victor Ciorbea, pe care il acuza ca se comporta “ca un vasal al PSD”. „Am decis inceperea demersurilor de revocare din functie a Avocatului Poporului, Victor Ciorbea. Acesta nu respecta legea care sta la baza functionarii institutii Avocatului Poporului. A politizat aceasta functia. S-a comportat ca un vasal al PSD, ca un executant umil al intereselor PSD“, a precizat Raluca Turcan.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 23-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!