Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Liberalii se bat ca chiorii pe resturi

Liberalii se bat ca chiorii pe resturi

Autor:

Desi PNL-ul este zdrente, liberalii nu dau semne ca lupta pentru redresarea partidului ci prefera sa se incaiere pe scaunele de conducere din filiale.

 

ilie bolojan Liberalii se bat ca chiorii pe resturi

De bun ce a fost la nivel national, Ilie Bolojan a recastigat sefia PNL Bihor huiduindu-si la scena deschisa rivala, Lucia Varga

Ultima batalie de acest gen s-a purtat la Bihor, unde Lucia Varga (fost ministru si presedinte al Organizatiei de Femei a PNL) a incercat sa-l inlature pe Ilie Bolojan (fost secretar general al PNL) din fruntea filialei locale. Desi si-a acuzat adversarul, pe drept, ca a contribuit din plin in calitate de secretar general la esecurile electorale inregistrate de PNL in 2016, ”inrosind” astfel Bihorul si Romania, Varga nu numai ca nu a avut succes, dar a si fost huiduita la scena deschisa de liberalii bihoreni. Care au acuzat-o de minciuna si au trimis-o ”sa se culce” si sa nu-l mai deranjeze pe Bolojan cu prezenta si acuzatiile ei. Ca Lucia Varga a fost huiduita e problema ei si a liberalilor, ca de altfel si realegerea triumfala a lui Bolojan in fruntea acestei filiale. Grav este ca liberalii nu se gandesc nicio secunda sa stea stramb si sa judece drept cauzele care au dus PNL-ul de rapa si sa gaseasca rapid solutii de redresare. Desi figureaza ca principalul partid al opozitiei, PNL practic nu exista. Daca nu s-ar teme cat de cat de protestele stradale, puterea pesedista ar putea face tot ce-i trece prin scufita fara teama de gura opozitiei. O gura ocupata, dupa cum se vede, doar cu injuriile colegiale, nicidecum cu criticarea guvernarii adverse.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 25-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!