AcasăNewsLiberalii merg la Cotroceni propunand anticipate. Orban: PNL, pregatit sa-si asume raspunderea...

Liberalii merg la Cotroceni propunand anticipate. Orban: PNL, pregatit sa-si asume raspunderea guvernarii

Odata ce seful statului a decis sa cheme reprezentantii partidelor parlamentare la consultari pentru desemnarea premierului si inainte ca delegatia PNL-ului sa ajunga sa discute cu Klaus Iohannis, miercuri de la ora 13, liberalii au intrat in sedinta, pentru a hotari ce pasi vor face.

„Am decis ca mandatul delegatiei sa fie solicitarea de alegeri anticipate in masura in care este posibil constitutional, PNL este pregatit sa-si asume raspunderea guvernarii, prin castigarea alegerilor anticipate”, a anuntat Ludovic Orban.

Liderul Partidului National Liberal a prezentat si un soi de „plan B”, adica o varianta pe care o au in vedere, in cazul in care nu se va merge pe prima ipoteza invocata: „am decis ca PNL sa nu refuze, in cazul in care i se solicita, raspunderea de a forma majoritatea parlamentara care sa sprijine un guvern, evident fara PSD„.

Va amintim ca acesti pasi se au in vedere dupa ce premierul Tudose a demisionat, iar PSD-ul a decis sa mearga la Cotroceni cu Viorica dancila ca propunere de prim-ministru.

75 afisari

1 COMENTARIU

  1. Imi place tare mult de Ludovica Organ,stie sa se vopseasca la par,inclusiv sprancenele,vorbeste fluent limba nu stiu care,sare si iar sare sa nu ia condamnare,ce mai macar premier sa fie numit si imi pare rau ca nu este general pentru a ajunge si guvernatorul coloniei,pacat.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger