AcasăNewsLiberalii ii strica business-ul lui Antonescu

Liberalii ii strica business-ul lui Antonescu

Alianta cu PNG-CD le cam pute liberalilor care se roaga acum sa nu ajunga colegi de partid cu Gigi Becali.  Din pacate pentru ei,”zestrea” europarlamentarului, sediul de un milion de euro si cele 10 milioane pe care vrea sa le investeasca in campania lui Crin Antonescu, i-au facut deja cu ochiul liderului PNL.

Liberalului Crin Antonescu ii surade o alianta cu PNG

”Mie nu-mi plac lucrurile astea, amestecurile astea, cocktail-urile astea de orice”. Aceasta a fost reactia senatorului liberal Mircea Diaconu la auzul vestii ca PNG ar putea fuziona cu PNL. ”Nu voi sustine aceasta idee”, a mai precizat Diaconu.

Gigi Becali sustine ca este dispus sa investeasca 10 milioane de euro in campania liderului PNL

Opinia senatorului liberal este impartasita si de ministrul Culturii, Puiu Hasotti, care si-a exprimat rezervele cu privire la aceasta alianta.

Lui Relu Fenechiu nu-i convine ca fuziunea s-a discutat intre Antonescu si Becali

”Aveti dreptate cand puneti punctul pe fuziunea dintre Partidul National Liberal si domnul Gigi Becali, pentru ca pana la urma PNG-ul se confunda cu dansul. Nu stiu ce am putea castiga sau ce am putea pierde in urma fuziunii cu PNG-ul si in urma venirii domnului Becali in PNL”, a afirmat Hasotti, mentionand ca nu este de acord cu o astfel de fuziune.  ”Personal, dar e o chestie spusa la rece si pe picior, nu as fi foarte incantat de un asemenea gest politic din partea PNL, care sigur, se poate intampla sau nu se poate intampla. Eu cred ca negocierile, decizia trebuie luata dupa alegerile parlamentare”, a conchis Hasotti.

Banii, un argument pentru liderul PNL

In comparatie cu Hasotti si Diaconu care au spus clar ce aveau pe suflet, vicepresedintele PNL Relu Fenechiu a scaldat-o, punctand, in stilu-i caracteristic, doar aspectul financiar. ”De regula gandesc de doua ori inainte de a face o astfel de afirmatie (…) Sub nicio forma nu facem o fuziune pentru un sediu, fie el si de un milion (de euro, n.r.). Nu e asta principalul argument. Intr-adevar, in campanii e nevoie de fonduri si noi, PNL, chiar daca suntem un partid elitist, nu am fost niciodata experti in a atrage fonduri la fel ca celelalte partide mari din Romania, dar chiar si asa nici acesta nu este un argument convingator”, a afirmat Fenechiu, vizibil nemultumit de faptul ca tratativele s-au dus direct intre Gigi Becali si Crin Antonescu, iar ”argumentele convingatoare” vor ajunge  doar in buzunarul liderului PNL.

[poll id=”365″]

author avatar
Ana-Maria Ludatser
855 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger