Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Liberalii guverneaza ”noaptea ca hotii”

Liberalii guverneaza ”noaptea ca hotii”

Autor:

PNL este pregatit sa-si asume guvernarea. Pregatit dar fara un program din moment ce la acesta lucreaza ”chiar in acest moment” comisiile de specialitate ale PNL.

 

ionel danca Liberalii guverneaza ”noaptea ca hotii”

Purtatorul de cuvant al PNL spune ca liberalii s-au aliniat cu fata spre Guvern desi programul de guvernare lipseste din bagaje

Conform afirmatiilor facute de Ionel Danca, in timp ce parlamentarii PNL discuta cu toti colegii si neafiliatii ”care nu sunt multumiti de modul in care Liviu Dragnea si grupul sau de analfabeti functional conduc tara”, liberalii ramasi la partid dau zor la incropirea unui program de guvernare. Fara a diseca acum problema sanselor motiunii de cenzura, respectiv a probabilitatii ca PSD sa piarda guvernarea, nu putem sa nu remarcam ca liberalii ii plagiaza fara greturi pe pesedisti. Respectiv se pregatesc pe repede-inainte pentru o eventuala preluare a guvernarii in timp ce ii acuza pe social-democratii ca dau rasol intr-o chestiune atat de importanta cum este modificarea legilor Justitiei si a Codurilor penale. Distinsa noastra Opozitie considera se pare ca preluarea guvernarii este o trebusoara care se poate face prin metoda ingrasarii porcului in ajun. Liberalii nu numai ca sunt pe miriste, dar nici macar nu realizeaza din moment ce chiar ei sunt cei care, prin intermediul lui Danca, recunosc public ca pana acum au stat cu mainile in san multumindu-se cu niste vocalize nici macar percutante si convingatoare. Daca tot avem de luni de zile cel mai prost guvern, Dancila pe numele lui, ce oare i-a oprit pe liberali sa-si faca, competent si asezat, un program de guvernare? Unul esential pentru alegerile din 2020 si bun la o adica si pentru o eventuala pleasca adusa de o motiune de cenzura. De fituici facute pe sarite si pe picior si de ”biblii” false suntem satui pana peste cap – asta ar fi trebuit sa inteleaga liberalii pana acum dar n-au facut-o. Pacat.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 19-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!