AcasăNewsLiberalii depun motiunea de cenzura pe 20 iunie. Orban: "Continuam negocierile cu...

Liberalii depun motiunea de cenzura pe 20 iunie. Orban: „Continuam negocierile cu fiecare parlamentar”

Liberalii sunt decisi sa oficializeze, la mijlocul acestei saptamani, demersul parlamnentar menit sa taxeze actualul Executiv.

Ludovic Orban a subliniat, luni, ca PNL-ul va depune pe 20 iunie motiunea de cenzura „impotriva Guvernului Dragnea – Dancila”, alegand sa nu dezvaluie cati parlamentari au semnat pana acum acest demers si punand accent ca mai important este numarul celor care o vor vota.

In acest sens, liberalii cauta sa obtina cat mai multi sustinatori ai motiunii de cenzura. „Continuam negocierile cu fiecare grup politic, cu fiecare parlamentar in parte, punem la dispozitia orcarui parlamentar care tine la Romania (…) acest demers, motiunea de cenzura, pentru a pune punct unei guvernari dezastruoase pentru Romania, unei dominatii asupra Romaniei a unui lider politic certat cu legea, antieuropean, care dispretuieste democratia, care a capturat statul roman si il conduce prin ordine de la partid”, a afirmat Orban.

Aducand in discutie faptul ca fiecare ales al neamului „va fi supus unui examen de constiinta”, liderul PNL a conchis apoi ca „orice parlamentar care nu va sustine motiunea de cenzura nu este altceva decat un lacheu al lui Dragnea”.

author avatar
Cristina Stefan
94 afisari

1 COMENTARIU

  1. Orban fraieru’ dick ! Cine nu sare (pe stadion) e ,,gabor” sau nu stiu ce! Acu cine nu semneaza motiunea e ,,lacheu” Vai de mama ta cit de praf esti!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger