Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Liberalii depun motiunea de cenzura pe 20 iunie. Orban: “Continuam negocierile cu fiecare parlamentar”

Liberalii depun motiunea de cenzura pe 20 iunie. Orban: “Continuam negocierile cu fiecare parlamentar”

Autor:

Liberalii sunt decisi sa oficializeze, la mijlocul acestei saptamani, demersul parlamnentar menit sa taxeze actualul Executiv.

 

orban 2 Liberalii depun motiunea de cenzura pe 20 iunie. Orban: Continuam negocierile cu fiecare parlamentarLudovic Orban a subliniat, luni, ca PNL-ul va depune pe 20 iunie motiunea de cenzura “impotriva Guvernului Dragnea – Dancila”, alegand sa nu dezvaluie cati parlamentari au semnat pana acum acest demers si punand accent ca mai important este numarul celor care o vor vota.

In acest sens, liberalii cauta sa obtina cat mai multi sustinatori ai motiunii de cenzura. “Continuam negocierile cu fiecare grup politic, cu fiecare parlamentar in parte, punem la dispozitia orcarui parlamentar care tine la Romania (…) acest demers, motiunea de cenzura, pentru a pune punct unei guvernari dezastruoase pentru Romania, unei dominatii asupra Romaniei a unui lider politic certat cu legea, antieuropean, care dispretuieste democratia, care a capturat statul roman si il conduce prin ordine de la partid”, a afirmat Orban.

Aducand in discutie faptul ca fiecare ales al neamului “va fi supus unui examen de constiinta”, liderul PNL a conchis apoi ca “orice parlamentar care nu va sustine motiunea de cenzura nu este altceva decat un lacheu al lui Dragnea”.


1 Comentariu la Liberalii depun motiunea de cenzura pe 20 iunie. Orban: “Continuam negocierile cu fiecare parlamentar”

  1. Dick Chenney

    Orban fraieru’ dick ! Cine nu sare (pe stadion) e ,,gabor” sau nu stiu ce! Acu cine nu semneaza motiunea e ,,lacheu” Vai de mama ta cit de praf esti!


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 19-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!