AcasăNewsLiberalii chiar maresc salariile! Propriilor soferi …

Liberalii chiar maresc salariile! Propriilor soferi …

Pe legea PSD-ului, penelistul Nicolae Robu isi plateste boiereste angajatii de la Primarie

In timp ce majoritatea functionarilor publici plang dupa salariile nemajorate de PSD, angajatii Primariei Timisoara – condusa de penelistul Nicolae Robu – pot sa puna de-o bauta.

Pe legea <a class=wpil keyword link href=httpswwwnationalrotagpsd title=PSD data wpil keyword link=linked>PSD<a> ului penelistul Nicolae Robu isi plateste boiereste angajatii de la Primarie

Date fiind prevederile noii legi salariale, Robu a purces la majorarea salariilor tuturor angajatilor primariei pe care o conduce – inclusiv pe al lui. Rezultatul: soferul sau poate fi invidiat inclusiv de categoriile privilegiate din moment ce salariul sau bate aproape suta de milioane de lei vechi – 9.384 de lei pe luna. Este adevarat ca suma reprezinta brutul, deci va scadea prin impozitare, dar finalul va reprezenta tot un venit frumusel raportat la realitatea salariala romaneasca. Iar conform ziaristilor locali lucrurile nu se vor opri aici, edilul de la malul Begai avand in vedere o noua majorare de salarii. Nicolae Robu nu face de altfel un secret din faptul ca este fanul unor salarii mari. Ce-i drept, salarii bune vrem cu totii, problema este ca trebuie sa existe totusi si un raport cat de cat rezonabil intre diferitele categorii de salariati. Tinta imposibil insa de atins intr-o Romanie in care ”categoriile” speciale forteaza nota iar politicieni handicapati de functiile pe care le ocupa pe nemerit se grabesc sa le faca ”specialilor” pe plac. Iar cum situatia este complicata si de legi facute pe picior de aceiasi politicieni neaveniti si pafaristi, asa se ajunge la faza in care un sofer este platit la fel (sau chiar mai bine) decat un profesor universitar, un doctor sau un cercetator.

author avatar
Simona Badulescu
283 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger