AcasăNewsLiberalii au depus motiunea de cenzura, cu 148 de semnaturi

Liberalii au depus motiunea de cenzura, cu 148 de semnaturi

Dupa cum anuntasera ca intentioneaza, liberalii au facut, vineri, un pas in privinta demersului orientat impotriva Guvernului Tudose. Nu singuri, ci impreuna cu parlamentarii USR.

Mai exact, au inregistrat la Parlament motiunea de cenzura, despre care Raluca Turcan a anuntat ca este semnata de 148 de alesi ai neamului, fiind vorba despre semnaturi de initiere de la PNL, USR, PMP, dar si de la un parlamentar independent si de la Sorin Campeanu si Daniel Constantin, ultimii doi facand parte dupa cum multi stiu deja, din proiectul Pro Romania.

Tot Turcan – liderul deputatilor PNL – a facut referire la negocierile in privinta sustinerii acestei motiuni, mai exact la „discutii cu toate entitatile din Parlament”, cu exceptia grupului parlamentar al PSD. „Pana la momentul de fata nu am discutat cu parlamentari de la ALDE”, a mai precizat liberala.

sursa foto: Facebook

307 afisari

1 COMENTARIU

  1. Ca sa recapete credibilitatea liberalii si sa creasca in sondaje nu trebuie sa le mai lase pe miorlaitele astea de gorghiu si curcan sa molfaie luari de pozitie! Chiar pe bune nu ati inteles inca cat ati pierdut cu ratacitele astea doua? Chiar vreti sa ajungeti la scorul usr? Nu e pacat?
    Chiar nu gasiti unul cu sange in instalatie – bineinteles nu ma refer aici la celalat accident in comunicare Busoi!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger