AcasăNewsLiberalii au depus motiune si la adresa ministrului Energiei

Liberalii au depus motiune si la adresa ministrului Energiei

In ziua in care ar fi trebuit sa de discute si supuna votului motiunea simpla indreptata catre ministrul Justitiei – depusa de PNL si USR la Senat – un parlamentar liberal a anuntat, de la tribuna Camerei Deputatilor, de aceasta data, faptul ca formatiunea din care face parte a depus un demers similar la adresa unui alt membru al Cabinetului Dancila.

Este vorba despre ministrul ALDE al Energiei, Anton Anton. Din cate a mentionat deputatul Virgil Popescu, motiunea simpla, denumita „S.O.S sectorul energetic! PSD și ALDE duc Romania in bezna!”, se sustine pe semnaturila a 68 de parlamentari liberali. „Suntem foarte ingrijorati de cresterea pretului la energia electrica si la gaze, de faptul ca nu avem o strategie energetica nationala aprobata pana acum, o tot discutam de cinci ani de zile, de faptul ca securitatea energetica a Romaniei este pusa in pericol”, a invocat Popescu.

foto: Facebook

177 afisari

3 COMENTARII

  1. Te uiti la ei si te crucesti! Chipurile sunt marele partid liberal, cu incarcatura istorica… Se rasucesc Bratenii in mormant cand privesc la pitifelnicii astia, fara vlaga, dar plini de ura… Cu iminsa piatra de moara de la Cotroceni legata de gat, nu mai pot face o opozitie constructive, nu mai pot lansa idei indraznete, nu-si mai pot onora cartea de vizita a faptelor marete ale inaintasilor. N-au un program de guvernare, de fapt habar nau ce sa faca, dar vor sa guverneze tara. Singurele lor actiuni, izvorate din neputinta si imbecilitate, sunt blocarea cu orice mijloace a guvernului, anihilarea lui Dragnea (marea spaima intregii opozitii, defaimarea tarii in exterior, ploconirea in fata maharilor din PPe si PE, apararea procurorilor tortionario, a securistilor, inhaitarea cu #resist si alte scursuri ale societatii. Traiasca marele PNL!!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger