Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Legi justitie. Procurorul general, despre parghii: “Toate la momentul potrivit. Le pregatim”

Legi justitie. Procurorul general, despre parghii: “Toate la momentul potrivit. Le pregatim”

Autor:

Seful Parchetului General a facut din nou referire, de aceasta data vineri, la modificarile aduse Legilor Justitiei.

 

Augustin Lazar 350x233 Legi justitie. Procurorul general, despre parghii: Toate la momentul potrivit. Le pregatimCand a dat de inteles ca actuala majoritate nu ar avea vreun “interes” sa consulte Comisia de la Venetia. “Vedem ca pas cu pas, tot ceea ce se intampla este facut in asa mod incat nu sa intareasca independenta procurorului, ca parte a independentei magistratului, ci evident sa o slabeasca, sa o puna sub control. Atunci sigur ca va fi o problema si cu independenta justitiei si asta ingrijoreaza societatea romaneasca. (…) Consultarea Comisiei de la Venetia este obligatorie, fara niciun dubiu. Cu certitudine trebuie consultata, dar nu exista, evident, niciun interes din partea celor care vor sa promoveze in graba aceste legi, fiindca ar dura o perioada de timp si le-ar strica planurile”, a sustinut procurorul general.

In moentul in care a fost intrebat daca ar avea parghii legale pentru sa mai domoleasca viteza la care se face referire, Lazar a raspuns: “avem, dar nu le anuntam, toate la momentul potrivit. Le pregatim”.


1 Comentariu la Legi justitie. Procurorul general, despre parghii: “Toate la momentul potrivit. Le pregatim”

  1. Florin

    Doua aspecte : 1. Procurorii nu sunt magistrati, sunt doar avocati ai Statului. 2. Procurorii n-au de ce sa comenteze initiativele legislative ( la care n-au dreptul), ei doar trebuie sa aplice LEGEA !


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 18-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!