Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Lectii de bataie de joc la Kanal D

Lectii de bataie de joc la Kanal D

Autor:

WOWbiz este o emisiune care se vrea interesanta cu orice pret. Aici se aduc tot soiul de cazuri, oameni sau situatii care sunt apoi discutate cu invitatii din platou. Marti seara, bataia de joc a intrecut orice inchipuire.

 

Andreea Mantea si Madalin Ionescu Lectii de bataie de joc la Kanal D

Audienta WOWbiz este de fapt generată de serialele turcesti difuzate înainte si cu rating foarte bun

In fata natiunii au fost adusi doi cetateni. El, 52 de ani, ea 17, timorata si insarcinata. Cei doi spun ca se iubesc si vor sa continue aceasta relatie. Sa ne intelegem: barbatul n-a violat-o, mai mult, familia lui o gazduieste acum pe tanara si a mai gazduit-o si in lipsa lui, caci acesta a fost plecat si prin strainatate. Un cuplu modest, judecat in fel si chip de toata lumea. Sa spunem si ca fata fusese adoptata. Ei, si sa te tii judecata, frate. De la implicatii juridice la cele morale, tot arsenalul a fost folosit fara mila, de parca amaratii aceia tocmai facusera vreo crima. cei doi 00 Lectii de bataie de joc la Kanal DPractic, cei doi au fost aruncati in arena leilor de dragul audientelor si a mahalagiilor din intreaga tara. Ba, o cantareata recunoscuta, Elena Merisoreanu pe numele ei, a sugerat ca fata a ramas insarcinata dupa ce iubitul ei a luat la bord ceva trascau. De ce era nevoie de astfel de spectacol ticalos, nu am reusit sa pricepem. De ce trebuiau transati in direct cei doi? Nu se mai poate face televiziune fara sa iti bati joc de alti oameni? Numai sangele a ajuns sa fie bun pentru micul ecran? De unde atata ura, dusmanie si sete de linsaj in universul asa numitelor vedete TV?elena merisoreanu si Lectii de bataie de joc la Kanal D Cum or dormi noptile acesti calai mediatici?  Ca de somnul victimelor lor nu pare sa se preocupe vreodata.


1 Comentariu la Lectii de bataie de joc la Kanal D

  1. BASINESCU,CHIORUL DE BEAT

    IEU,BASINESCU,AM FOST IN ACEEASI SITUATIE CU FLESCOIANCA CURVEA. AM LUAT-O DIN BORDEL,-ERA 1988,LA BUZAU-SI AM ASCUN-O IN CALA VAPORULUI.AVEA 18 ANI,EU,BATRAN,45 ANI. NE-AM IUBIT IN CALA VAPORULUI,SALA TURBINELOR. EU SUNT DAMBLAGIUL CARE A SILUIT-O PE TIGANCUSA.

    2.BULANGII ASTIA 2 DE LA CACANALUL DE SCURGERE A DEJECTIILOR-CACALIN IONESCU-UN TEMBEL CUNOSCUT,CA SI HOMO-PAI ARATA CA O FETITA,PUDRATA..IAR MERISORICIOACA,E TAMPITA. NEVASTA DE SECURIST,CA TOATE CACACANTARELE DE MUZICA POPULARA,SA-SI VADA DE AMANTUL EI,MAI TANAR CU 20 ANI. AUZI,BABO,NU MAI APAREA LA CANALE DE DEJECTIE.!!!CACATALIN,ESTE UN BOU TURCESC,NU TURCIULESCU,ALT BOU,CU GRAD DE MAIMUTA 3 STELE. HAI,SICTIR,LA TOTI. MILOGILOR RETARDATI.
    SA-TI FIE RUSINE DINU PATRICIU.

    ASTA-I DECLARATIA MEA DIN CELULA 13,JILAVA,LA 10 M SUB PAMANT.SA-MI AJUTE SATANA,TATAL MEU IN RELE SI CURVASARIE. ALELUIA,ALELUIA…SA-MI CADA MUIA,SAU MECLA.


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 18-10-2018
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!