AcasăNewsLazaroiu se razboieste cu turnuletele si „Mertanele”

Lazaroiu se razboieste cu turnuletele si „Mertanele”

Sebastian Lazaroiu vrea sa-i lase pe romii instariti fara ajutoare de la stat

Bogatasii care se dedulcesc la ajutoare sociale au intrat in vizorul ministrului Muncii Sebastian Lazaroiu.

Sebastian Lazaroiu vrea sa-i lase pe romii instariti fara ajutoare de la stat

Peste 40 % dintre cei mai bogati romani beneficiaza de ajutoare sociale. Aceasta este concluzia la care a ajuns Sebastian Lazaroiu dupa ce a aruncat un ochi prin rapoartele Institutului National de Statistica. „Exista familii bogate care beneficiaza de ajutoare sociale. Cred ca avem suficient de multi saraci ca sa nu mai inventam altii. Trebuie legi si mecanisme care sa intareasca controlul inspectiilor sociale, pentru a reorganiza sistemul”, a mai precizat Lazaroiu. Surse din Ministerul Muncii sustin insa ca dincolo de “reorganizarea sistemului”, Sebastian Lazaroiu si-a propus sa-i ia la puricat pe cetatenii de etnie roma, posesori de masini de lux, palate cu turnulete, dar care fac coada la primarie pentru a-si incasa ajutorul de la stat. In consecinta, sursele cu pricina au precizat ca primele dosare care vor fi luate din nou la mana sunt cele ale romilor.

Demersul ministrului a starnit insa furia deputatului Nicolae Paun, presedintele Partidei Romilor “Pro-Europa” care l-a acuzat pe Lazaroiu de ipocrizie. “Poate ca domnul ministru are dreptate, dar vinovat nu este cel care primeste, ci cel care a dat. Problema nu este la oameni, buba cea mare este in sistemul pe care Sebastian Lazaroiu il gestioneaza in prezent. Ajutoarele sociale au fost folosite ca mita electorala, multi primari PDL cumparanduri astfel voturi. Lucru pe care, evident, domnul ministru uita sa-l precizeze”, a declarat Paun.

author avatar
Adelina Ionicel
448 afisari

1 COMENTARIU

  1. vino in mangalia la MG28 **** si vezi ca sunt 2 familii care de 12ani iau compensate iarna si au masina,garaj 3camere si compensatele merg ca unse…sunt curios daca se autosesizeaza cineva pana la urma.Un om de bine care plateste impozite si nu suporta minciuna!!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger