Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Lazaroiu face casting pentru „Alba ca Zapada”

Lazaroiu face casting pentru „Alba ca Zapada”

Autor:

Alba ca Zapada bate la usa politicii dambovitene. Asta spune Sebastian Lazaroiu, care de altfel de abia asteapta sa devina unul dintre „pitici”.

 

lazaroiu copy 300x229 Lazaroiu face casting pentru „Alba ca Zapada”

Sebastian Lazaroiu se simte bine doar langa Alba ca Zapada

O noua miscare de dreapta ar putea aparea pana in alegeri, iar lansarea deja celebrei “Alba ca Zapada”in politica este “inevitabila”, afirma ministrul Sebastian Lazaroiu. Care, desi nu este inregimentat in nicio formatiune, se considera “cel mai politic ministru din Cabinetul Boc”. “Politic nu inseamna sa fii membru de partid. Politic inseamna sa ai niste convingeri si ceea ce faci sa faci bazat pe aceste convingeri. Eu am niste convingeri puternice. Probabil si de aia starnesc reactii la fel de puternice, iar convingerile mele sunt de centru-dreapta”, si-a detaliat Lazaroiu statutul. Dornic sa contribuie la “mobilizarea energiilor de dreapta ale societatii”, Sebastian Lazaroiu apreciaza ca nu mai are mult de asteptat si sfatuieste lumea sa urmareasca atent ce se intampla in anul urmator. Motivul: toate sondajele arata existenta unui “curent dominant de centru-dreapta”, iar pe scena noastra politica “este loc pentru o astfel de miscare”.

Se da adunarea pentru “piticii” de centru-dreapta

In opinia ministrului, o noua ordine institutionala bate la usa intregii lumi, iar Romania ar face bine daca s-ar grabi “sa o ia de la inceput”: “Daca noi suntem mai intuitivi decat altii, am putea sa o facem inaintea lor, iar in ultimii ani am fost destul de avangardisti”. Pe palierul politic, noul start implica si aparitia mult trambitatei “Alba ca Zapada”, formatiune imaculata si musai de centru-dreapta, pentru Lazaroiu. Oricata inocenta ar cuprinde proiectul fostului consilier prezidential, este clar ca in trena “printesei” politicii dambovitene se vor regasi multi dintre “piticii” vechilor partide. Ca sa respecte criteriul de dreapta, vizate in special, en gross au en detail, sunt PDL si PNL, pe care, probabil, Lazaroiu mai spera sa le vada reunite intr-o noua alianta.
Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 19-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!