Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Lazar vorbeste de “manipularea penibila” si “show-uri care nu fac bine nimanui”

Lazar vorbeste de “manipularea penibila” si “show-uri care nu fac bine nimanui”

Autor:

Procurorul general Lazar a iesit in fata presei, luni dupa-amiaza, si anuntat ca va face publica – invocand faptul ca “adevarul nu trebuie sa supere pe nimeni” – corespondenta pe care a purtat-o cu ministrul Justitiei si cu CSM.

 

lazar1 Lazar vorbeste de manipularea penibila si show uri care nu fac bine nimanui“Toate protocoalele incheiate cu SRI au fost denuntate de parti, fiind lipsite de efecte. Ele au fost incheiate in cadru legal ca mod de lucru institutionalizat generalizat in Romania, apoi au fost denuntate prompt (…). Se poate lucra si fara protocoale. (…) Probabil ca greseala a fost ca ele au fost secretizate. Dar daca ne uitam la ce se refereau unele, cum este cel din 2016, si avem in vedere ca e vorba siguranta nationala, atunci putem intelege (…). Se fac niste show-uri care nu fac bine nimanui, nici acestei tari, nici Justitiei, nici Ministerului Public. (…) Am hotarat ca este important sa vedem aceste documente, sa vedem care este adevarul despre manipularea penibila care a aparut in spatiul public. (…) A face pe cineva ignorant, a manipula pe cineva este ofensator la adresa opiniei publice inteligente”, a sustinut Augustin Lazar.


1 Comentariu la Lazar vorbeste de “manipularea penibila” si “show-uri care nu fac bine nimanui”

  1. EMIGRANTUL

    SECURSMUL SI SINECURISMUL EXACERBAT MANIFESTATE DUPA 1989 AU DISTRUS SI INGROPAT DEFINITIV SI IREVOCABIL VIITORUL POPORULUI ROMAN CARE A AJUNS SA FIE SUB CIVILIZATIA LA TOATE POPOARELE LUMII A TREIA , RAMAS FIIND DOAR DONATOR ORI BANCA DE ORGANE UMANE.


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 23-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!