AcasăNewsLazar. Tovarasul Lazar

Lazar. Tovarasul Lazar

Augustin Lazar se preface ca nu intelege ce se intampla in jurul lui. Strict dupa modelul comunist

Procurorul General al Romaniei, Augustin Lazar, ar trebui sa fie recunoscator pe veci naivilor care se uita la el ca la un trimis din ceruri sa tina dreapta cumpana legilor. De fapt, sunt singurii care mai cred ca Dreptul are legatura cu dreptatea si procurorii cu Justitia. Si ar mai trebui sa fie inca o data recunoscator si hotilor care au furat bratarile dacice, caci, fara ei, el ar fi murit in anonimatul provincial din care l-a scos Raluca Pruna, cu semnatura finala a lui Klaus Iohannis.

Augustin Lazar se preface ca nu intelege ce se intampla in jurul lui Strict dupa modelul comunist

Nu stiu ce performante extraordinare a inregistrat Augustin Lazar de-a lungul carierei. Si nici nu cred ca m-ar interesa. Stiu insa ca in materie de justificari in fata camerelor de filmat este expert, abilitate care, din nefericire, nu-l deosebeste cu mult de un purtator de cuvant mai limbut si inzestrat cu oarece tupeu.

Nu e scandal inauntru. Poate pe strada

Intr-un top al batutului apei in piua l-as plasa cam pe acelasi nivel cu Vasile Dancu, facand abstractie, bineinteles, de diferentele de viziune, de capacitatea de a trata sau flitui filosofic temele, de langaj si, nu in ultimul rand, de abordarea artistica. Vasile Dancu are marele talent de a vorbi, totusi, 20 de minute despre un subiect marunt, chiar daca nu spune nimic, timp in care Augustin Lazar poate doar sa taca 20 de minute despre un subiect cu mult mai mare. In rest, batutul apei in piua tot asa se numeste si are aceleasi reguli. Intrebat despre scandalul iscat la DNA de sesizarile depuse la Consiliul Superior al Magistraturii de trei procurori nemultumiti, scandal ajuns pe buzele tuturor, Petrache Lupu de la Parchetul General a privit in camera ca in ochii lui Dumnezeu si a zamislit cuvinte pe care istoria ar trebui sa le consemneze: „nu este scandal in DNA, ci in jurul DNA”! Ei, uite, la atata profunzime nici nu ma asteptam. Si asta nu e totul, caci discursul lui comunist e ca o panza de paianjen, are ramificatii.

„Agenturili” media ie de vina!

„Directia Nationala Anticoruptie este o structura de elita a Ministerului Public, in care UE a investit bani multi, care are un corp de elita”, se usureaza de subiecte si predicate Lazar. Tovarasul Lazar. N-a intrebat nimeni cati bani a bagat UE in fundul DNA sau al Ministerului Public,  dar comunistul ascuns in el l-a inghiontit la laude. La corpul de elita lucrurile se cam incurca, caci instantele trimit inapoi dosare pentru o documentare completa, pentru lipsa de probe sau probe insuficiente, pentru nerespectarea prevederilor legale si cate si mai cate. Si comunistii de frunte se mandreau in discursuri cu bunastarea adusa de ei, dar in farfuriile si buzunarele romanilor nu se mai uitau, vorbeau lautareste, dupa ureche. Nicio deosebire, Lazare. Pardon! Tovarase Lazar. Oricum, frumos discurs, si chiar cu exemple nebanuite, care ne trimit la ultimele suflari ale partidului unic si biruitor: „scandalul este produs, nu dezinteresat, de anumite canale media care isi doresc oprirea luptei anticoruptie”. Asa, asa, ca si partidul era tare, dar agenturili il atacau, Lazare. Pardon! Tovarase Lazar.

author avatar
Valentin Boeru
2.064 afisari

4 COMENTARII

  1. S-a descoperit un alt dusman de clasa.Bravo,tovarase boeru!S-a dat consemn pentru criticarea la greu si plebea,de acum,s-a conformat.Bravo,bravo!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger