AcasăNewsLazar: nu sunt agent sau colaborator al fostei Securitati

Lazar: nu sunt agent sau colaborator al fostei Securitati

Considerand ca, in urma aparitiei acuzatiilor la adresa sa, in privinta cazului disidentului Filip, ca are o „datorie fata de opinia publica si de colegii mei procurori” sa clarifice unele aspecte, dupa ce unele „institutii de presa mi-au atribuit fapte pe care nu le-am facut”, Augustin Lazar a iesit in fata jurnalistilor cu unele precizari.

„Nu sunt ofiter, subofiter, agent sau colaborator al fostei Securitati sau al vreunui serviciu de informatii. Am facut si eu armata ca orice barbat la vremea lui”, a sustinut procurorul general.

Totodata, pe fondul deciziei luate zilei trecute de Consiliu, aceea de a face reverificari dupa aparitia in presa a informatiilor vizandu-l pe Lazar, procurorul general a dat de inteles ca nu se teme de asa ceva. „Nu am nico emotie pentru orice verificare s-ar realiza in arhivele CNSAS”, a afirmat cu toata increderea Lazar.

134 afisari

5 COMENTARII

  1. Erau bune arhivele alea secrete Sipa stiai pe cine sa promovezi si de cine sa te feresti. Dupa ce nu s-a facut o lustratie minima, cum facem fiecare cu gunoiul in casa,nici macar masuri de preventie nu tii cont. Atunci cum sa nu ai cazuri ciudate de functii in societate.

  2. La noi singura tara in lume in care diploma de Stefan Gheorghiu a fost convertita in diploma de drept.

  3. Este gretos pentru romani ca dupa 45 de ani de comunism si dupa 30 de ani de ,,democratie” , ca tot un procuror comunist sa anunte ca dosarul , cel mai lugubru si tenebros , al asa zise ,,revolutii ” a fost trimis in instanta. Este inca un pas dupa 30 de ani sa mai amane inca 10- 20 ani un final in care sa plateasca comunistii care au ucis cu sange rece peste 4000 de romani, morti de foame , mintiti 45 de ani ai unui comunism feroce . La- am audiat la RFI.ro pe Stelian Tanase , omul lui Dinescu cel improprietarit de statul ,,democrat ” cu cel mai mare domeniu viticol. Acest Stelian Tanase , care in comunism rupea biletele la intrarea in Casa de cultura ,,Turturele” din Vitanul bucurestean , transformat intr – un scriitoras ,,parizian” care isi bea cafeaua sau paharul de vin intr -un mediu elevat din Paris, conform cu meritele castigate in cooperativa FSN in care Dinescu are un cuvant greu , ca unul dintre ,,fondatorii” noii democratii, impreuna cu Caramitru . Si acum ramane un mister cum a ajuns Caramitru si Dinescu pe un tanc al armatei romane, un poet fara mari creatii si un actoras de mana a doua. Acest Tanase a spus clar: acest demers al lui Lazar nu inseamna ca Iliescu va face puscarie. Circul este ca au scapat de condamnarea de ,,crime impotriva umanitatii” si ceilalti vinovati in cap cu hotul se geamantane din Gara de Nord, Ceau-Ceau cel care a impuscat tarani in munca de partid de a convinge pe tarani ca nu este bine sa ai pamantul tau si averea ta, ci trebuie sa firi de la ,,colectiv” .

    • Te asigur ca daca ai trait in comunism si acum traiesti in democratie, chiar a fost Revolutie. Ca sa treci din comunism in democratie nu se face pe baza de plebiscit.

      • Asta-i fraza lui Banciu.Spusa repetat si foarte apasat mai ca suna convingator, dar nu a prezentat nici un argument in favoarea ei ci doar ne-a insultat preventiv pe cei care nu ne-o insusim ca n-am citit destula istorie!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger