Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Lazar, aparat pe 18 pagini de Asociatia Procurorilor din Romania

Lazar, aparat pe 18 pagini de Asociatia Procurorilor din Romania

Autor:

Judecatorii Curtii de Apel Alba Iulia au amanat, ieri, procesul in care procurorul general  Augustin Lazar se plangea  de ministrul Tudorel Toader. Surpriza, la dosar si-a facut aparitia un intervenient.

 

augustin lazar Lazar, aparat pe 18 pagini de Asociatia Procurorilor din RomaniaLazar a fost aparat in fata instantei de avocatul Ovidiu Panduru, din Cluj. Aparatorul a cerut un termen si a depus o intampinare. Dar surpriza, la dosarul cauzei a mai aparut un intervenient, Asociatia Procurorilor din Romania, condusa de fostul vicepresedinte al CSM, Bogdan Gabor. Asociatia a scris pe 18 pagini care sunt motivele pentru care Augustin Lazar trebuie sa ramana in functie. Desi am incercat in mai multe moduri sa-i contactam si sa aflam ce motive stau la baza apararii lui Lazar, pe 18 pagini, la Asociatie nu a raspuns nimeni. Pe 2 noiembrie, procurorul general a depus, la instanta din Alba Iulia, oras in care isi are domiciliul, o actiune in contencios administrativ, prin care cerea suspendarea procedurii de revocare a sa din functie, demarata de ministrul Justitiei. Lazar solicita, de asemenea, si suspendarea executarii actelor care stau la baza emiterii propunerii respective, inclusiv a Raportului privind activitatea sa manageriala. Cu toate acestea, la CSM, ministrul Toader i-a explicat clar ca cererea nu trebuia depusa la Alba Iulia, pentru ca evaluarea este despre activitatea  functionarului Lazar, nu a persoanei. Urmatorul termen a fost stabilit pentru 27 noiembrie.


3 comentarii to Lazar, aparat pe 18 pagini de Asociatia Procurorilor din Romania

 1. Eugeniu

  Uite un om care are sustinerea specialistilor din justitie, pe Tudorel cine il apara PRM istul de Codrin?

 2. Stef

  Augustin Lazar stalpul justitiei romanesti este indispensabil pentru functionarea statului de drept. Toti romanii il sustin pe Lazar si Iohannis stie asta, nu se poate face de ras fiind de acord cu revocarea

  • Florin

   Care “toti romanii”? Aia de #rezist sunt “toti romanii” ? Siktir, handicapatilor !!


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 25-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!