AcasăNewsLauzie cu catuse la maini

Lauzie cu catuse la maini

Elena Udrea, retinuta in Costa Rica. Interpolul a saltat-o si pe Alina Bica, sa iasa rima

Dupa ce a bocanit la usa mass-media, dand interviuri si pozand in pictoriale de milf, dupa ce s-a intalnit cu scenaristi si regizori, anuntandu-si debutul in cinematografie, in fine, dupa ce si-a dorit cu insistenta sa atraga atentia asupra sa, iata ca Elena Udrea are parte de toata atentia la care a sperat. Pe cale de consecinta, a vizitat-o si Interpolul, care o tot cauta de atata amar de vreme, dar, chipurile, nu vedea beculetul rosu ce palpaia aprins pe harta in dreptul statului Costa Rica.

Elena Udrea retinuta in Costa Rica Interpolul a saltat o si pe Alina Bica sa iasa rima

Soarta Alinei Bica, si ea „priponita”, n-a imbujorat pe nimeni. Altfel, sa remarcam si exaltarea orgasmica a presei din Romania, care s-a grabit sa aplaude retinerea fostei lu’ Base; Tolo, tu ai ajuns la…, ca noi nu?!

Asadar, o mare victorie repurtata de vanatorii dreptatii. Iata ca bratul lung al justitiei ajunge pana si in cele mai indepartate zone de pe glob, loveste nemilos chiar cand te astepti mai putin, asteptam extradarea, sa zornaie catusele, sa-nfunde puscaria hoata de Udrea etc, placa asta este deja zgariata.

Ce te faci, insa, Romanie insetata de sange daca oficialitatile din Costa Rica iti refuza extradarea si aleg sa o protejeze pe Nuti, beneficiar al unui statut temporar de azilant politic, dar mai ales proaspat mamica, aspect de care, pe acolo, legea cam tine cont? Din capul locului trebuie spus ca retinerea de joi dimineata nu inseamna automat si ca fiica Plescoiului va ajunge dupa gratii. Sau cel putin nu atat de repede pe cat si-ar dori Tolo&friends. Sa nu uitam ca intre Costa Rica si Romania nu este semnat niciun acord de extradare a persoanelor condamnate pentru fapte penale, inca un aspect care pune piedica repatrierii.

Ridicata de pe strada. De ce?

Filmul retinerii Elenei Udrea surprinde prin amatorismul politistilor care au lucrat la caz, de juri ca intreaga operatiune a fost instrumentata de capetele luminate de la Bucuresti. Si, totusi, cum asa ceva nu-i posibil, inseamna ca la mijloc trebuie sa fie un alt motiv care a dus la retinerea Elenei Udrea in public, cand isi plimba copilul in carucior, insotita fiind de mama si iubitul ei. De ce politistii nu au ridicat-o de acasa, mai ales ca se stia unde locuieste, de ceva vreme era atent filata? De ce pe strada, de ce cu filmulete „scapate” in presa?

Laura Vicol, fosta aparatoare a Alinei Bica, s-a aratat si ea surprinsa de interventia Interpolului, una cel putin neobisnuita in asemenea cazuri: „E cel putin ciudata aceasta ridicare de pe strada, mai ales ca aveau si adresele de domiciliu. In plus, Udrea a dat interviuri, am vazut-o activa si in online. Ma gandesc ca sunt elemente noi, pe care nu le cunoastem. Intr-o atare situatie, cu o ridicare agresiva de pe strada agresiva – a fost ridicata de langa caruciorul copilului nou-nascut – probabil are la baza elemente pe care nu le cunoastem”.

Avocatii, la unison: legea nu separa copilul de mama!

Nu doar Laura Vicol, dar si alti avocati cunoscuti au admis faptul ca va fi foarte greu de adus in tara Elena Udrea, mai cu seama ca legea in Costa Rica impiedica separarea mamei de copilul nou-nascut. Laura Vicol: „La Alina Bica, infractiunea pentru care a fost condamnata in Romania nu are corespondenta in legislatia din Costa Rica, iar Udrea, nascand, statul nu separa copilul de mama”. Cristian Ene: „Acest aspect va ajuta in analiza temeiniciei cererii de luare a unei masuri preventive si va cantari foarte mult datorita varstei fragede a minorei, de doar cateva saptamani. Judecatorul va tine cont si de interesele parentale si obligatiile parentale ale doamnei Udrea”.

Pe scurt, reamintim ca Instanta Suprema a condamnat-o definitiv pe Elena Udrea la 6 ani de inchisoare cu executare pentru luare de mita si abuz in serviciu in dosarul „Gala Bute”. Alina Bica, fost procuror-sef al DIICOT, a luat 4 ani (condamnare definitiva si aici) intr-un dosar in care era acuzata de favorizarea faptuitorului.

author avatar
Nicholas Cezar
1.787 afisari

2 COMENTARII

  1. Oportunitate noua in anul 2018. Nu trebuie experienta. Asiguram instruire GRATIS la distanta si online. Cerem: cunostinte minime utilizare calculator (word, pdf, email, internet), seriozitate, lucru 2 ore pe zi. Pentru a aplica la oferta, trimiteti mesajul APLIC dupa ce ne contactati pe pagina facebook: https://www.facebook.com/larisa.buse.98

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger