AcasăNewsLaura, copila cu voce divina de la "Romanii au talent", a castigat...

Laura, copila cu voce divina de la „Romanii au talent”, a castigat marele premiu (VIDEO)

Are o voce cu totul impresionanta, cu care a facut furori inca de prima oara cand a urcat pe scena concursului jurizat de Andra, Mihaela Radulescu, Andi Moisescu si Florin Calinescu, dar si o aparitie angelica. Numele ei e Laura Bretan, are 13 ani si traieste in Statele Unite.

Pustoaica de al carei nume sunt mari sanse sa mai auziti, avand in vedere ca talentul o recomanda din plin pentru o cariera spectaculoasa in domeniul muzical, a obtinut seara trecuta o multime de felicitari si aplauze de la membrii juriului, de la cei doi prezentatori, de la colegii de competitie, inclusiv de la celalti finalisti ajunsi in top 3- fratii Adrian si Nadia Budurusi. Si pe langa asta, marele premiu de 120.000 de euro.

Laura -fetita in al carei glas exista o imbinare cuceritoare intre o caldura de copil si un timbru de soprana- a fost preferata publicului, care a votat-o si a adus-o pe primul loc la finele acestui sezon – al saselea- al competitiei difuzate de postul din Pache Protopopescu.

Seara trecuta, in marea finala, si-au incercat sansa nu mai putin de 16 finalisti. Fericita -si emotionata- castigatoare a fost Laura Bretan, care a interpretat  un decupaj  din „Tosca”. Si care, inca de la prima sa aparitie pe scena competitiei, a marturisit ca a cantat cu gandul la bunicul ei, plecat de curand dintre cei vii, dar care credea foarte mult in harul ei.

Momentul sau artistic de pe scena „Romanii au talent”, din marea finala, il puteti urmari AICI.

sursa foto: Pro TV/Facebook- Romanii au talent

author avatar
Cristina Stefan
436 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger