AcasăNewsLaura Codruta Kovesi s-a retras din cursa pentru sefia DNA

Laura Codruta Kovesi s-a retras din cursa pentru sefia DNA

Laura Codruta Kovesi a anuntat ca nu se va mai prezenta la interviul pentru functia de sef al Directiei Nationale Anticoruptie, care este programat pe 24 octombrie.

 

Fostul procuror general al Romaniei, Laura Codruta Kovesi a anuntat, joi, ca nu va mai lua parte la interviul pentru functia de sef al Directiei Nationale Anticoruptie (DNA), care va avea loc in 24 octombrie.

Decizia de a se retrage din cursa survine deoarece fostul magistrat a acceptat postul de de inalt reprezentant al Ministerului Justitiei pentru relatia cu Comisia Europeana.

 

„La data de 18 octombrie 2012, doamna procuror Laura Codruta Kovesi a facut cunoscut Ministerului Justitiei faptul ca intrucat din data de 16 octombrie 2012 isi desfasoara activitatea la Reprezentanta Permanenta a Romaniei pe langa Uniunea Europeana, ca inalt reprezentant al Ministerului Justitiei pentru relatia cu Comisia Europeana pe aspectele referitoare la indeplinirea conditionalitatilor stabilite in cadrul MCV, privind reforma sistemului judiciar si reforma anti-coruptie, nu se va prezenta la interviul pentru functia de procuror sef al DNA, programat la data de 24 octombrie 2012”, se arata intr-un comunicat postat pe site-ul Ministerului Justitiei.

Interviurile pentru functiile de procuror general al Romaniei si procuror sef al DNA vor avea loc in zilele de 23 – 25 octombrie, la acestea urmand sa participe 10 candidati.

author avatar
Ionut Zgimbau
236 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger