AcasăNewsUPDATE. Laura Codruta Kovesi, la audieri la Sectia speciala

UPDATE. Laura Codruta Kovesi, la audieri la Sectia speciala

 

UPDATE: Kovesi a ajuns la audiere cu aproximativ cinci minute inainte de ora 13. Pana sa ajunga sa intre in sediul PG, facandu-si cu greu loc printre multimea de jurnalisti aflati in zona, fosta sefa a DNA-ului a ales sa nu raspunda intrebarilor ce i-au fost adresate.

In tot acest timp, sustinatorii ajunsi la randul lor in apropierea sediului PG au strigat „Hai, Codruta!”.

Fosta sefa a Directiei Nationale Anticoruptie ar urma sa ajunga, in scurta vreme, in fata reprezentantilor Sectei speciale de la Parchetul General, adica a Sectiei pentru investigarea infractiunilor din Justitie.

Laura Codruta Kovesi a mai fost chemata la aceasta sectie, in urma cu cateva saptamani, la vremea respectiva fostul procuror sef al DNA anuntand ca a cerut recuzarea procurorului de caz, respectiv a Adinei Florea, dar si a sefului Sectiei speciale. Niciuna dintre cereri nu a avut, insa, sorti de izbanda.

La acea data, Kovesi nu a fost audiata, ci doar a aflat oficial ca este suspecta in dosarul deschis ca urmare a plangerii pe care a depus-o, in decembrie anul trecut, Sebastian Ghita. Acuzatiile sunt de luare mita, marturie mincinoasa si luare de mita.

217 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger