AcasăNewsLaura Chitoiu, sotia fostului ministru al Finantelor, s-a autosuspendat din functia detinuta...

Laura Chitoiu, sotia fostului ministru al Finantelor, s-a autosuspendat din functia detinuta la ASF

Sotia fostului ministru al Finantelor, Daniel Chitoiu, a decis, marti, sa se autosuspende din functia detinuta in cadrul Autoritatii de Supraveghere Financiara (ASF) – cea de director al Directiei Avizari.

Pe fondul deciziei procurorilor de a incepe urmarirea penala pe numele sau, in dosarul „Carpatica”, Laura Chitoiu a hotarat sa renunte la functia ocupata in cadrul ASF. Vinerea trecuta, Laura Chitoiu a fost prezenta la DNA, pentru a discuta cu procurorii. A ales sa nu vorbeasca deloc cu jurnalistii aflati in fata sediului Directiei Nationale Anticoruptie.

Va amintim ca, la sfarsitul lunii ianuarie, procurorii anticoruptie au inceput urmarirea penala pe numele Laurei Elena Chitoiu, care este acuzata de abuz contra intereselor publice, in dosarul “Carpatica”, in care mai sunt cercetati omul de afaceri Ilie Carabulea, dar si Marian Mirzac, fostul director general al Carpatica Asig Sibiu. Conform DNA, “in intervalul 10-16.06.2013, Marzac Marian a intervenit pe langa Chitoiu Laura Elena, director al Directiei Avizari din cadrul ASF, in vederea devansarii interviului pentru ocuparea functiei de director general al SC Carpatica Asig SA de catre numita Crudu Ina-Ana”.

837 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger