AcasăNewsLamuririle sefei UNJR pe tema unei eventuale nominalizari la MJ

Lamuririle sefei UNJR pe tema unei eventuale nominalizari la MJ

In plin proces de alegere a unei propuneri pentru fotoliul de ministru al Justitiei si pe fondul aparitiei speculatiei ca in carti ar fi si sefa UNJR, Dana Girbovan a iesit la rampa cu unele precizari.

Au trecut cateva ore de cand primul-ministru a confirmat faptul ca a avut o discutie cu sefa Uniunii Judecatorilor din Romania pana cand magistratul sa iasa in spatiul public – in speta sa isi foloseasca propria pagina de pe reteaua de socializare Facebook- si sa ofere un mult-asteptat punct de vedere in aceasta chestiune. Care, pe scurt fie spus, demonteaza varianta ca si-ar pune problema sa se alature actualei echipe guvernamentale. „In urma mai multor solicitari din partea presei, reafirm public ceea ce am spus si altor jurnalisti care mi-au cerut un punct de vedere: nu voi fi eu nominalizarea pentru functia de ministru al justitiei deoarece, judecator fiind, nu pot ocupa o asemenea functie”, a scris Girbovan, marti dupa-amiaza, pe Facebook.

Totodata, confirmand cele spuse seara trecuta, intr-un interviu televizat, de catre primul-ministru Grindeanu, sefa UNJR a si oferit cateva detalii din cadrul discutiilor avute cu premierul. Care au inclus „si aspecte ce privesc buna functionare a justitiei”, Girbovan mentionand, de asemenea, ca a „gasit din partea premierului o deschidere privind rezolvarea problemelor din justitie”.

sursa foto: Facebook/Dana Girbovan

author avatar
Cristina Stefan
161 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger