Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Lamuriri despre “acoperiti”. Hellvig: In mandatul meu, SRI nu se va implica niciun joc de putere

Lamuriri despre “acoperiti”. Hellvig: In mandatul meu, SRI nu se va implica niciun joc de putere

Autor:

Dupa ore buna in care s-a aflat in fata Comisiei parlamentare de specialitate, seful SRI a tinut s afaca unele precizari in fata presei, punand accent pe ideea de transparenta, termen folosit in cateva randuri de Hellving in discursul sau.

 

Eduard Hellvig RICA PETRESCU Lamuriri despre acoperiti. Hellvig: In mandatul meu, SRI nu se va implica niciun joc de putere“SRI nu are si nu va avea acoperiti in politica sau Justitie”, a tinut sa mentioneze actualul numar 1 in cadrul Serviciului Roman de Informatii.

“In mandatul meu, SRI nu se va implica niciun tip de joc de putere, nu va organiza proteste sau alte miscari de strada, asa cum fals s-a afirmat in anumite locuri. Cred ca fiecare institutie trebuie sa-si desfasoare activitatea in cadrul stabilit de legea si de Constitutia Romaniei”, a tinut sa lamureasca orice speculatie pe aceasta tema, Hellvig adaugand ca isi doreste o “colaborare transparenta cu toate institutiile Romaniei”.

Totodata, Hellvig a adus in discutie un cod intern de conduita, care va deveni oficial in curand. “Am dovedit toleranta zero pentru derapajele de orice natura (..) fara sa fac un spectacol din asta”, a mai tinut sa sublinieze directorul SRI.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 23-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!