AcasăNewsLady Gaga - Bradley Cooper, actorie sau dragoste adevarata?

Lady Gaga – Bradley Cooper, actorie sau dragoste adevarata?

Filmul „A Star is Born” pare ca este mai mult decat o pelicula pentru Lady Gaga si Bradley Cooper, pentru ca ceea ce se intampla intre cei doi si dincolo de marele ecran nu mai tine de roluri, ci de o mare atractie. Pe romaneste, cantareata este in limba dupa Bradley, iar lui nu ii displace.

Iar recitalul sustinut de Lady Gaga si Bradley Cooper la gala Oscar a starnit si mai multe discutii pe retelele de socializare, fanii fiind de parere ca intre cele doua staruri exista o imensa atractie.  Organizatorii galei Oscar 2019, un eveniment care nu a avut o gazda oficiala pentru prima data in ultimii 30 de ani, au ales sa faca lucrurile in mod diferit, respectiv sa renunte la prezentarea momentului muzical. Astfel, initial, pe scena de la Dolby Theatre din Los Angeles s-au auzit primele acorduri ale piesei nominalizate la Oscar „Shallow” – din filmul regizat de Bradley Cooper „A Star is Born”. Cooper si Gaga, care stateau in sala, pe primul rand de scaune, s-au luat de mana si au urcat pe scena. Pe retelele de socializare online au aparut reactii privind momentul, considerat de multi unul prea „intim”. Insa iubita actorului, top-modelul Irina Shayk, in varsta de 33 de ani, care a urmarit recitalul din primul rand si apoi l-a aplaudat in picioare, ar fi spus ca nu s-a simtit deranjata de ceea ce a vazut si ca cei doi au jucat doar niste roluri. Cu toate acestea, Lady Gaga tocmai ce a incheiat relatia cu logodnicul sau, Christian Carino. Filmul „A Star is Born” prezinta povestea de dragoste dintre un star muzical a carui cariera a intrat intr-un con de umbra (Bradley Cooper) si o tanara compozitoare care ajunge sa fie o vedeta (Lady Gaga).

author avatar
Maria Iordache
594 afisari

1 COMENTARIU

  1. Nu se compara Gaga vreodata cu Irina Shayik..! Din muzicante au facut actrite,iar din actori-cantaciosi..Ce mai realizare! Nu-mi place deloc tema din ,,The star is born”.Suna de parca staru’ a murit de plictiseala ..

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger