Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Lacrimi pentru Stela Popescu. Corina Chiriac: Imi pare enorm de rau

Lacrimi pentru Stela Popescu. Corina Chiriac: Imi pare enorm de rau

Autor:

Colegilor si celor care au iubit-o pe actrita plecata subit din aceasta lume le este foarte greu sa accepte crudul adevar, ca Stela Popescu va ramane doar in amintirile lor si in imaginile surprinse de-a lungul unei cariere indelungi si apreciate de publicul de mai toate varstele.

 

lacrimi 1 Lacrimi pentru Stela Popescu. Corina Chiriac: Imi pare enorm de rau

“Imi pare enorm de rau”, a marturisit cunoscuta cantareata, din fata Teatrului de Revista

Isi amintesc momente frumoase petrecute alaturi de Stela Popescu, artista care a parasit scena vietii intr-un mod atat de neasteptat. Vineri dupa-amiaza, a fost adusa pentru ultima oara la Teatrul Constantin Tanase, pe scena caruia a jucat zeci de ani, pana de curand. Iar teatrul in incinta caruia se auzeu, pana de curand, doar hohote de ras, se lupta acum cu o tacere dureroasa.

Printre cei care au venit sa se reculeaga la capataiul actritei s-a numarat si solista Corina Chiriac, a carei poveste despre regretata Stela Popescu a fost intrerupta de emotiile care i-au gatuit vorbele si de lacrimile pe care nu le-a mai putut stavili. “Odata cu Stela si odata cu ceilalti colegi ai mei se duce o epoca lunga si frumoasa, care nu e numai a tineretii mele, este a unei epoci pe care noi am trait-o altfel decat o vedeti voi (…) iar de Stela si de Arsinel si de ceilalti…”, a rememorat cunoscuta solista, inainte de a izbucni in plans. Si de a-si feri privirea de obiectivele camerelor si al aparatelor foto ale jurnalistilor aflati in fata teatrului indoliat.

sursa foto: captura video Antena3    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 18-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!