Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » La Teleorman, barbatul vorbeste primul

La Teleorman, barbatul vorbeste primul

Autor:

Primul scandal mediatic serios izbucnit in regimul Dancila demonstreaza inca o data ca madama care ocupa scaunul de prim-ministru este doar umbra lui Dragnea la Palatul Victoria.

 

dancila dragnea agerpres 1 465x390 La Teleorman, barbatul vorbeste primul

Vasilica Dancila isi stie bine locul: cel putin un pas – doi in spatele lui Dragnea

Desi este oama number one in Romania, premiera Dancila nu si-a permis sa vorbeasca inaintea lui Dragnea despre inregistrarile care au dinamitat, duminica seara, scena romaneasca. Cuminte, ca orice femeie la locul ei din Teleorman, Vasilica a asteptat rabdatoare ca Dragnea sa-si exprime indignarea, sa ceara comisii de ancheta si sa-i sugereze ministrului de Justitie demiterea sefei DNA. Dupa ce Dragnea si-a facut numarul a indraznit si premierita sa se apropie de microfoane si sa murmure in ele ca este ”ingrijorator” ce a vazut cu o seara inainte la televizor, ca nu este intr-o situatie ”prea confortabila” si ca ”un roman care se gandeste trebuie sa vada in Justitie dreptatea”. Afirmatii profunde din care se intelege doar ca ce trebuia a fost spus de Dragnea iar Dancila nu avea nici ce si nici dreptul de a comenta sau adauga ceva.

Valcov ramane lipit de fustele Vasilicai

Prim-ministra a decretat ca ii va cere demisia lui Darius Valcov  – consilierul ei proaspat incaltat cu 8 ”coti” la mititica in prima instanta –doar atunci cand acesta va fi condamnat definitiv. Si asta pentru ca nu are obiceiul sa-si abandoneze membrii echipei si este ferm decisa sa respecte prezumtia de nevinovatie – asa cum de altfel a si votat pe vremea cand era europarlamentar. Probabil ca activitatea intensa de la PE a impiedicat-o sa afle ce se petrecea in tara, respectiv faptul ca Valcov batea DNA-ul la cap sa-i accepte incheierea unui acord de vinovatie pentru a scapa cu o pedeapsa mai usoara. Valcov si-a si recunoscut vina (nu nevinovatia, doamna Dancila), chiar daca in instanta s-a lepadat de acord. Degeaba insa, daca e sa ne luam dupa sentinta.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 19-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!