AcasăNewsLa Teleorman, barbatul vorbeste primul

La Teleorman, barbatul vorbeste primul

Vasilica Dancila isi stie bine locul: cel putin un pas – doi in spatele lui Dragnea

Primul scandal mediatic serios izbucnit in regimul Dancila demonstreaza inca o data ca madama care ocupa scaunul de prim-ministru este doar umbra lui Dragnea la Palatul Victoria.

Vasilica Dancila isi stie bine locul cel putin un pas doi in spatele lui Dragnea

Desi este oama number one in Romania, premiera Dancila nu si-a permis sa vorbeasca inaintea lui Dragnea despre inregistrarile care au dinamitat, duminica seara, scena romaneasca. Cuminte, ca orice femeie la locul ei din Teleorman, Vasilica a asteptat rabdatoare ca Dragnea sa-si exprime indignarea, sa ceara comisii de ancheta si sa-i sugereze ministrului de Justitie demiterea sefei DNA. Dupa ce Dragnea si-a facut numarul a indraznit si premierita sa se apropie de microfoane si sa murmure in ele ca este ”ingrijorator” ce a vazut cu o seara inainte la televizor, ca nu este intr-o situatie ”prea confortabila” si ca ”un roman care se gandeste trebuie sa vada in Justitie dreptatea”. Afirmatii profunde din care se intelege doar ca ce trebuia a fost spus de Dragnea iar Dancila nu avea nici ce si nici dreptul de a comenta sau adauga ceva.

Valcov ramane lipit de fustele Vasilicai

Prim-ministra a decretat ca ii va cere demisia lui Darius Valcov  – consilierul ei proaspat incaltat cu 8 ”coti” la mititica in prima instanta –doar atunci cand acesta va fi condamnat definitiv. Si asta pentru ca nu are obiceiul sa-si abandoneze membrii echipei si este ferm decisa sa respecte prezumtia de nevinovatie – asa cum de altfel a si votat pe vremea cand era europarlamentar. Probabil ca activitatea intensa de la PE a impiedicat-o sa afle ce se petrecea in tara, respectiv faptul ca Valcov batea DNA-ul la cap sa-i accepte incheierea unui acord de vinovatie pentru a scapa cu o pedeapsa mai usoara. Valcov si-a si recunoscut vina (nu nevinovatia, doamna Dancila), chiar daca in instanta s-a lepadat de acord. Degeaba insa, daca e sa ne luam dupa sentinta.

author avatar
Simona Badulescu
328 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger