AcasăNews"La multi ani de Ziua Internationala a Femeii!", mesajul transmis de Google...

„La multi ani de Ziua Internationala a Femeii!”, mesajul transmis de Google printr-un doodle (VIDEO)

De 8 martie, ziua dedicata prin excelenta femeilor, si popularul motor de cautare alege sa transmita un mesaj adresat reprezentantelor sexului frumos.

Prin intermediul unui doodle interesant, ce include un material video plin de optimism, in care apar – cum altfel- sarbatorite ale acestei zile de primavara, dar si un desen cu chipuri de fetite, doamne si domnisoare, ilustrate ca avand o multime de idei si planuri in gand, Google ureaza „La multi ani de Ziua Internationala a Femeii!”, intr-un mod inedit.

Dupa saluturi in diferite limbi, fetite, fete si femei- tinere sau trecute de varsta a doua transmit visurile lor, pe care spera sa le si pune in practica, planuri care implica ori sa-si deschida propriul laborator sau restaurant, sa aiba o prima expozitie, sau chiar sa discute cu Papa Francisc despre situatia mediului.

Proiectele lor, dar si zambetele si energia molipsitoare le puteti descoperi aici (unele doar in masura in care intelegeti si alte limbi decat engleza 🙂 ) [youtube]r7F29eEvg7E[/youtube]

Uram si noi „La multi ani!” mamelor si bunicilor si altor Femei iubitoare, puternice si intelepte din vietile fiecaruia dintre noi!

author avatar
Cristina Stefan
231 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger