Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » UPDATE. Unda verde de la CSM cererii de revocare a procurorului Onea de la DNA Ploiesti

UPDATE. Unda verde de la CSM cererii de revocare a procurorului Onea de la DNA Ploiesti

Autor:

Reprezentantii Sectiei pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii au discutat, in cadrul sedintei de marti, cererea de avizare a revocarii procurorului Lucian Onea de la DNA Ploiesti.

 

procuror 350x228 UPDATE. Unda verde de la CSM cererii de revocare a procurorului Onea de la DNA Ploiesti

 

UPDATE: Ulterior, s-a aflat ca de la CSM s-a dat unda verde cererii vizandu-l pe procurorul Onea. Concret, s-a facut public faptul ca “Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a avizat favorabil solicitarea procurorului sef al Directiei Nationale Anticoruptie de revocare a domnului ONEA LUCIAN din functia de procuror in cadrul Directiei Nationale Anticoruptie – Serviciul Teritorial Ploiesti”.

————-

Solicitarea in cauza, vizandu-l pe fostul sef al Serviciului Teritorial Ploiesti al DNA-ului, a fost formulata in 10 ianuarie de catre procurorul sef adjunct care exercita atributiile procurorului sef al Directiei Nationale Anticoruptie. Concret, se cerea aviz “de revocare din functia de procuror in cadrul Directiei Nationale Anticoruptie – Serviciul Teritorial Ploiesti, a domnului Onea Lucian Gabriel, procuror in cadrul acestui serviciu, in prezent suspendat din aceasta functie, intrucat acesta si-a exercitat in mod necorespunzator atributiile specifice functiei detinute”.

In cursul zilei de luni, 14 ianuarie, Parchetul General anunta ca procurorii din cadrul Sectiei pentru investigarea infractiunilor din justitie au dispus extinderea urmaririi penale, efectuarea in continuare a urmaririi penale si punerea in miscare a actiunii penale fata de Lucian Onea, dar si alte persoane. Onea este acuzat de “constituirea unui grup infractional organizat, represiune nedreapta, cercetare abuziva, inducerea in eroare a organelor judiciare, fals intelectual, uz de fals, divulgarea informatiilor secrete de stat, abuz in serviciu, instigare la fals in inscrisuri sub semnatura privata.”


1 Comentariu la UPDATE. Unda verde de la CSM cererii de revocare a procurorului Onea de la DNA Ploiesti

 1. Pop

  Castiga bani rezolvand sondaje
  Pentru participarea la sondaje primeşti între 0.20€ si 2,5€ pentru un sondaj
  Bonus la inregistrare 1,50 Euro
  Inscrie-te aici, e gratuit si usor!
  https://bit.ly/27Y30zS


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 20-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!