AcasăNewsLa Aeroportul Otopeni se fac reparatii

La Aeroportul Otopeni se fac reparatii

avionUn avion a aterizat forțat pe Aeroportul Otopeni. Ce s-a întâmplat la bord / Au intervenit medicii de urgență

Caile de rulare de la Otopeni vor fi supuse unor lucrari de intretinere, in perioada urmatoare. Procedurile au inceput deja.

avionIn ultimele zile s-a vorbit intens despre gropi de pe pistele de pe Otopeni. Joi, oficialii companiei care administareaza cele doua aerogari ale Capitalei, inclusiv Otopeniul, cel mai aglomerat aeroport din tara, au anuntat ca pe 12 aprilie au inceput lucrarile de reparatie „la suprafata de miscare a aeroportului”.

Reprezentantii Companiei Nationale Aeroporturi Bucuresti au anuntat, intr-un comunicat, ca primele lucrari „vor consta in inlocuirea dalelor de beton degradate pe platforma 1 si caile de rulare aferente”, se vor face pe o suprafata de circa 3050 de metri patrati, iar termenul de finalizare este estimat a fi noiembrie 2018.

Totodata, CNAB a prezentat si alte detalii ce tin de  graficul de lucrari, si anume:

„• 14.04.2018 – 01.05.2018: lucrari de intretinere a stratului de uzura la calea de rulare Oscar, prin frezare si asternerea unui nou strat asfaltic (9500 mp);

  • 01.05. 2018 – 01.06.2018: lucrari de intretinere a stratului de uzura la calea de rulare Delta;

Aceasta prima faza a lucrarilor face parte dintr-un amplu program de masuri de remediere a suprafetelor pavate din Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti, plan care prevede, printre altele, operationalizarea pistei 2 (08L-26R) si a balizajului luminos de categorie III A”.

sursa foto: Facebook

76 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger