Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » La 94 de ani, lucreaza inca la McDonalds

La 94 de ani, lucreaza inca la McDonalds

Autor:

Loraine Maurer lucreaza de 44 de ani intr-un restaurant din Evansville (Indiana) al companiei. ”Stahanovista” nu s-a gandit niciodata sa se pensioneze.

 

mc donalds La 94 de ani, lucreaza inca la McDonaldsRecent, restaurantul Mc Donalds unde lucreaza Loraine a organizat o petrecere in cinstea venerabilei angajate, unde au fost invitati familia sa, prietenii si membri parohiei pe care o frecventeaza bunicuta. Femeia a primit si un tort, pe care scria ”Miss Loraine, 44 ani de serviciu”. ”A fost formidabil”, a declarat batrana doamna la ABC News. Lunga poveste de dragoste cu McDonalds a inceput in 1973, cand sotul ei a trebuit sa se pensioneze inainte de vreme din cauza unui handicap. Atunci Loraine avea 50 de ani . ”I-am spus ca suntem prea tineri sa ne ducem zilele in casa. De atunci, femeia a lucrat in mai multe magazine McDonalds, pana s-a stabilit la cel mai apropiat de casa sa, unde, ce-i drept, in ultima vreme a avut, fireste, program de lucru redus. In 1980, sotul sau, Kenneth, a decedat iar Loraine spune ca a  surmontat aceasta perioada dificila cu ajutorul clientilor, carora le cunoaste si copiii. ”Clientii vin special sa o vada pe Loraine, deja este cea mai buna reclama a noastra”, a declarat proprietara restaurantului, Katie Kenworthy.

 


1 Comentariu la La 94 de ani, lucreaza inca la McDonalds

  1. Magda

    Câtă ipocrizie! Oamenii ăștia, trecuți BINE de 70 de ani, ar trebui să stea acasă, nu în câmpul muncii…poate doar în spatele monitoarelor de calculator, lucrând de-acasă, nu LA VEDERE!
    Să mai consideri pe bătrânica asta de 94 de ani MASCOTĂ…e prea mult!


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 23-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!