AcasăNewsLa 40 de zile de la moarte, sufletul lui Ionut, copilul ucis...

La 40 de zile de la moarte, sufletul lui Ionut, copilul ucis de maidanezi, s-a inaltat purtat de baloane!

Vineri, familia lui Ionut Anghel, copilul ucis de maidanezi, i-a facut parastasul de 40 de zile micutului. Potrivit credintei crestine in aceasta zi sufletul copilului si-a luat adio de la prieteni, parinti si toti cei pe care i-a cunoscut, inaltandu-se la ceruri.

Mama lui, Andreea Felicia, s-a dus la Cimitirul Sfanta Vineri din Bucuresti, in jurul orei 10.45, pentru a ajuta sufletul copilului sa se inalte la ceruri. Astazi se implinesc 40 de zile de la tragedia in care Ionut Anghel, in varsta de patru ani, si-a pierdut viata dupa ce a fost lasat nesupravegheat, ajungand in coltii maidanezilor.

Mama lui Ionut s-a dus la cimitir si a aprins o lumanare pentru micut, in timp ce cateva prietene, care au venit pentru a o sprijini pe femeie, i-au adus baiatului mai multe baloane galbene, ca sa-l ajute sa se inalte.

Pe fiecare balon a fost scris cate un mesaj special pentru copil, asa cum se scriu de obicei pe coroanele depuse la morminte. „Ionut, raza de soare de la Dumnezeu”, „Ingerasul Ionut Petrus” sau „Nu te vom uita niciodata”, au fost doar cateva dintre acestea. Mama lui Ionut a plans cand i-a spus adio micutului!

Sursa: wowbiz.ro

author avatar
Alina Costache
681 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger