AcasăNewsKylian Mbappe, ambasadorul Hublot

Kylian Mbappe, ambasadorul Hublot

Starul de la Paris Saint-Germain este de mult fan al ceasurilor produse de marca din Nyon (Elvetia)

Fabricantul elvetian de ceasuri isi confirma statutul de marca a fotbalistilor. Cu ocazia desemnarii starului francez drept noul reprezentant al marcii, Kylian l-a intalnit pe legendarul Pele.

Starul de la Paris Saint Germain este de mult fan al ceasurilor produse de marca din Nyon Elvetia

”Kylian este primul fotbalist in activitate care va reprezenta Hublot si ii succede lui Usain Bolt, cu care impartaseste multe valori. Devenind ambasadorul Hublot, Kylian se alatura legendelor fotbalului si regelui Pele in special, afisandu-si valorile comune pe retelele sociale”, a declarat Ricardo Guadalupe, PDG Hublot. Pele a adaugat: ”Kylian este un atlet fantastic, m-a facut sa vibrez la Cupa Mondiala din acest an, imi venea sa intru din nou pe teren”. De partea sa, Mbappe a declarat ca intalnirea cu Pele a fost ”o imensa onoare”.

Pele a traversat Atlanticul pentru a l intalni pe Kylian

”Si sa ma aflu alaturi de el in familia Hublot este o mare mandrie. Sunt fan Hublot de multa vreme iar intalnirea cu Ricardo Guadalupe a fost determinanta. Hublot sustine neconditionat fotbalul si este asociat celor mai frumoase momente din acest sport, deci sunt mandru sa devin primul fotbalist in activitate care este imaginea acestei marci”. ”Ne-am asociat cu Kylian pentru ca  a sa excelenta pe teren si simplitate in afara gazonului seduc generatia tanara”, a declarat si Philippe Tardivel, director de marketing la Hublot. Pentru oficializarea acestui parteneriat, Hublot a pus la incheietura atacantului de la Paris Saint-Germain un model Big Bang (44 mm) din otel, ceas care se vinde la un pret de 18.600 de euro.

author avatar
Tudor Borcea
563 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger